Is er een relatie tussen de griepprik en COVID?

door | 30 sep 2020 | Overig

Is er een relatie tussen de griepprik en COVID-19? Een belangrijke vraag! Helaas is er in het reguliere circuit niet veel animo om dat eens goed uit te zoeken. James Corbett is een ongekend goede onderzoeksjournalist die keer op keer bewijst dat goede, van bronnen voorziene, controleerbare onderzoeksjournalistiek broodnodig is. Niet alleen ontbreekt het in de reguliere media, maar het wordt ook nog eens niet opgepikt door de reguliere media als het in het “alternatieve mediacircuit” verschijnt. Neem kennis van deze informatie en deel het alstublieft. Hopelijk bereikt het nog een aantal mensen voordat ze weer een griepprik gaan halen.

Met dank aan Ron Bakker voor de ondertiteling, die u rechtsonder in het scherm aan kunt zetten.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This