Israëlische ministerie van gezondheid verwijdert duizenden getuigenissen van Facebook

door | 16 okt 2021 | COVID-19 ziekte

Het is onvoorstelbaar hoe het Israëlische volk wordt bedrogen en gemanipuleerd door de overheid. De onderstaande video is niet ondertiteld, maar de vertaling staat er uitgeschreven onder. Het is een toespraak van Avi Barak, een Israelische burgerjournalist over de schandalige praktijken van de Israëlische overheid. Een regering die de vijand is geworden van de bevolking, hoever zijn wij daarvan verwijderd? Wat kunnen we doen?

 
 

 

 

10 oktober 2021 – Israëlische ministerie van Volksgezondheid verwijdert duizenden getuigenissen

Avi Barak Media – uitgeschreven tekst toespraak Avi Barak

 
Hallo – Op 30 september, rond acht uur ‘s avonds, publiceerde de Israëlische minister van Volksgezondheid een Facebook-post over de bijwerkingen van het Pfizer-vaccin waarin hij beweerde dat het vaccin zeer veilig is om te gebruiken, dat er bijna geen ernstige bijwerkingen van het vaccin waren en dat de paar bijwerkingen die werden ontdekt, uiterst zeldzaam zijn. Het ministerie vermelde wel enkele problemen zoals myocarditis, waarbij ze beweerden dat er slechts een paar gevallen waren. Ook beweerde het ministerie dat van de meer dan 3 miljoen Israëli’s die de prik hebben gekregen, er slechts 19 ernstige bijwerkingen zijn gevonden.

Gedurende het grootste deel van het jaar was er in Israël geen online dienst of website, waar mensen bijwerkingen of problemen in verband met vaccins konden melden. Toen een dergelijke website eindelijk actief werd, kreeg deze bijna geen aandacht in de media en bleven de meeste Israëli’s onwetend over het bestaan ervan. Als gevolg daarvan werden zeer weinig verslagen en getuigenissen ingediend, waardoor de indruk ontstond dat het vaccin heel veilig is terwijl de mensen in feite niet wisten dat zij deze gevallen hadden kunnen en moeten melden.

Wat er vervolgens (na het plaatsten van de facebook-post van de Israelische minister) gebeurde was schokkend. In de loop van die avond en de hele nacht werden meer dan 25.000 commentaren en getuigenissen geplaatst als reactie op het oorspronkelijke bericht van het ministerie van Volksgezondheid. De meeste waren getuigenissen uit de eerste hand van mensen die beschreven hoe zij of hun familieleden waren getroffen door het vaccin, met details over een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen waaraan zij leden onmiddellijk nadat zij waren gevaccineerd en sommigen van hen nog lange tijd na het vaccin. De getuigenissen hadden betrekking op alle drie de vaccin-doses, de eerste, de tweede en de tweede vaccinatie, die Israël als enige land geeft aan de gehele bevolking boven de leeftijd van 12 jaar, terwijl de meeste andere landen de tweede vaccinatie niet aanbevelen of zelfs maar toestaan voor jongeren en gezonde mensen.

Bovendien trekt Israël nu het groene paspoort in van mensen die de eerste twee vaccinaties hebben gekregen. Een groen paspoort dat voor de meeste locaties voor werk en vrijetijdsbesteding verplicht is om hier binnen te mogen. Een paspoort dat volgens de Israëlische minister van Volksgezondheid geen epidemiologische waarde heeft, en wordt gebruikt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. Voor een injectie die zelfs niet was goedgekeurd, wat eens te meer aantoont dat Israël zijn burgers vrijwillig heeft laten deelnemen aan een doorlopend experiment, zonder enige vorm van Informed Consent.

Maar dat is niet het meest verbijsterende in dit verhaal. Het meest verbazingwekkende was dat het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid begon met het verwijderen van duizenden commentaren, zodra zij inzagen dat de negatieve reacties zich opstapelden. Ze verdwenen gewoon de een na de ander. Tegen de middag van de volgende dag waren er van de meer dan 25.000 commentaren ongeveer 5.000 commentaren verwijderd.

Gelukkig realiseerden veel mensen zich dat commentaren werden verwijderd en slaagden erin om screenshots te maken van die getuigenissen. Velen van hen meldden dat het ging om nieuwe medische aandoeningen waaraan zij voorheen niet leden en dat het in sommige gevallen ging om reeds bestaande aandoeningen die na de injectie waren verergerd. Velen legden ook uit dat de artsen en verpleegkundigen die hen behandelden vertelden dat zij veel andere patiënten behandelden die waren gevaccineerd en dezelfde symptomen vertoonden. Dit zijn enkele van de gerapporteerde effecten:

• Problemen met het gezichtsvermogen
• Allergische reacties
• Migraine
• Slaapproblemen
• Pijn op de borst
• Spierpijn
• Opgezwollen lymfeklieren
• Huidontsteking
• Hartproblemen
• Hartaanvallen
• Vaginaal bloedverlies
• Menstruele veranderingen
• Myocarditis
• Gordelroos
• Ademhalingsproblemen
• Bloedstolsel
• Verlamming van de gezichtszenuw
• Beroertes en dood

Veel mensen plaatsten hun getuigenis onder hun volledige naam en voegden gedetailleerde medische beschrijvingen toe. Dat was slechts een klein deel van deze getuigenissen. Zijn dit allemaal ‘anti-vaxxers’ die gewoon op een Facebook post zitten te wachten of echte mensen met pijn en lijden? Tenslotte zijn al deze mensen gevaccineerd, de meesten twee of drie keer.

Het gaat er in deze video niet over om iemand de les te lezen over wat hij met zijn lichaam moet doen, of over de vraag of hij zich wel of niet moet laten vaccineren. Dat is een persoonlijke beslissing. Maar mensen moeten een weloverwogen beslissing nemen op basis van transparantie, duidelijke en open communicatie en informatie van het ministerie van Volksgezondheid. Wat zegt het als je eigen regering, de mensen die hun salaris verdienen met het geld van de belastingbetaler, alles doen wat in hun macht ligt om informatie over het vaccin en Covid-19 te verbergen, te misleiden, te verdoezelen en te verzwijgen?

Gezondheidsfunctionarissen die in plaats van het publiek te voorzien van duidelijke en evenwichtige informatie, duizenden commentaren verwijderen, in een poging om hun eigen incompetentie te verdoezelen. Zijn Israëlische gezondheidsfunctionarissen loyaler aan Pfizer dan aan de Israëlische burgers? Israël is een land dat er prat op gaat de “enige democratie in het Midden-Oosten” te zijn en is veranderd in een van de meest extreme Covid – regimes. En voor al die mensen die andere landen in de gaten houden, onthoud dat Israël – door de CEO van Pfizer zelf toegegeven en ook door Dr. Fauci – het experiment was waar de wereld op zit te wachten. Iets waar we nooit om gevraagd hebben, of over geïnformeerd zijn.

Vraag jezelf af, voordat je die beslissing neemt, of je alle informatie krijgt die je zou moeten krijgen? En van wie krijg je het en wordt het gemanipuleerd? In Israël worden mensen die zich niet willen laten vaccineren tegen het Covid-19-virus – zelfs als zij zeer immuun zijn omdat zij van het virus zijn hersteld of zelfs als het virus een verwaarloosbaar risico voor hen inhoudt – als tweederangsburgers behandeld. Zij worden geschorst of ontslagen, gedwongen om op eigen kosten eindeloze series testen te ondergaan. Hun mogelijkheden om werk te vinden en zich vrij te bewegen worden ernstig beperkt.

Het is inmiddels duidelijk dat het vaccin niet voorkomt dat mensen besmet raken of het virus op anderen overdragen, maar toch worden mensen die geweigerd hebben het vaccin te nemen, ook al hebben ze al twee injecties gehad en zware bijwerkingen ondervonden, gestraft voor hun gebrek aan trouw blijven aan de vaccins door een regering die wordt geleid door mensen die iets te verbergen hebben. Zo ziet een democratie er niet uit.

Blijf gezond. Wees veilig. Vecht voor je gezondheid, maar niet minder belangrijk, vecht voor je vrijheid.

Dank u.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This