Italië – de druk wordt groter en het verzet neemt toe: advocaten gaan de straat op!

door | 4 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Dringende persconferentie in het Europees Parlement met Francesca Donato om de mensen in Europa op te roepen hun ogen te openen voor de zeer verontrustende situatie in Italië, waar de regering een haatcampagne voert tegen niet-gevaccineerde mensen.

Francesca Donato, lid van het Europese parlement houdt half januari een confronterende toespraak over de situatie in Italië. Sindsdien is het er niet beter op geworden. De Italiaanse regering en media misleiden de bevolking. En de druk om gevaccineerd te worden neemt toe, terwijl allang is gebleken dat het vaccin niet in staat is de gevaccineerden te beschermen. De gezondheidszorg staat op instorten en de burgers worden getiranniseerd.

 

 

 

Advocaten in opstand

 
Zelfs advocaten ontkomen niet aan de discriminatie. Zij hebben zonder groene pas geen toegang tot rechtbanken.

Recentelijk is een groep advocaten bijeengekomen voor het Hof van Cassatie in Rome, op het Piazza Cavour. De advocaten riepen op tot initiatieven om de rol van advocaten te beschermen door de groene pas voor de toegang van advocaten tot de rechtbanken af te schaffen.

Deze maatregel is een openlijke schending van artikel 34 van de grondwet, d.w.z. het onschendbare recht op verdediging in elke fase en op elk niveau van de procedure. Het verhinderen van de vrije toegang van advocaten tot de rechtbank betekent in feite het verhinderen van de verdediging in het proces.

Justitie en het recht op verdediging worden momenteel in Italië straffeloos geschonden. Toen de advocaten zich naar de trappen van het paleis begaven om de klacht aan de president van het Hooggerechtshof over te brengen, werden zij door de politie tegengehouden!

 

 

 

 

Ondertiteling: Riccardo Barbieri

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This