Italië diep gezonken: tweede eredoctoraat voor Dr. Fauci – na Rome, nu ook Siena

door | 20 jun 2023 | COVID-19 ziekte

Hoe diep kan je zinken als land? Italië doet zijn uiterste best om het te ontdekken. Dit geografische gebied kan worden beschouwd als de bakermat van enerzijds de westerse staatsvorm en rechtscultuur (Res Publica) en anderzijds van de Renaissance (il Rinascimento) – met een nieuwde visie op kunst, wetenschap, geneeskunde met een zekere waardering voor objectiviteit en verifieerbaarheid.[1,2] In feite de wetenschappelijke methode. Twee historische fundamenten van de democratie met haar veronderstelde eerlijkheid, transparantie en rechtvaardigheid begonnen in het huidige Italië.
 
 

Terug naar middeleeuwse tirannie?

 
Is het dan niet ongelooflijk en uitermate triest, dat juist op ditzelfde grondgebied met zo’n historisch vooruitgangs-gezinde lading, de huidige autoriteiten en instanties van dit land een internationaal leidende rol lijken te willen te spelen in de terugval naar een soort middeleeuwse tirannieke mentaliteit met bijbehorende oneerbare praktijken? Een mentaliteit waarin het volk zonder enig overleg regels wordt opgelegd met argumenten die van absurditeit, incoherentie en regelrechte leugens aan elkaar hangen, terwijl elke vorm van tegenspraak agressief onderdrukt wordt met fysiek of verbaal geweld (factcheckers), alsof het ging om een moderne heksenjacht?
Fauci, een tweede Italiaanse eredoctoraat!

Afgelopen zaterdag 17/06/2023, heeft de Universiteit van Siena, na die van Rome vorig jaar, namelijk ook een eredoctoraat toegekend aan niemand minder dan Anthony Fauci.3 Jawel, diezelfde Fauci die samen met Bill Gates en Tedros Gebreyesus moedwillig de wereldwijde Covid hysterie heeft veroorzaakt teneinde het massaexperiment met mRNA injecties uit te kunnen voeren en dusdoende extreem hoge winst voor Big Pharma te genereren. En dat alles zonder zich ook maar iets aan te trekken van alle mogelijke en voorspelbare ernstige bijwerkingen of zelfs de dood als gevolg van deze injectie.
 
 

Contra prijsuitreiking en drie demonstraties

 
Om in elk geval enige tegenhang en wat licht te bieden in deze duistere ontwikkeling heeft een zekere professor Tritto van de WABT, een onder-organisatie van de VN die kritisch is op de VN zelf en de WHO, een contra-prijsuitreiking georganiseerd.4 Deze prijs ging naar mensen en organisaties die zich inzetten voor vrijheid van meningsuiting, het behoud van vrije keuze en het verspreiden van (medische) wetenschap zonder dogma’s – mensen die een open debat wél aan zouden durven. Dit event vond plaats in een zaal naast de dom van Siena, dus zeker geen geringe locatie.

Tevens waren er drie manifestaties waarvan de grootste op het Lizza plein/park met onder andere “Fauci go home” borden en ook toepasselijke en verdiende “Free Assange” spandoeken. Deze protesten waren mede gericht tegen de dreigende vaccinatieplicht en tegen de vele biolabs (van het type Wuhan) die de laatste tijd zijn geopend of worden gepland door heel Italië.
 
 
Bronnen:

1. https://nl.wikipedia.org/wiki/Res_publica
2. https://it.wikipedia.org/wiki/Rinascimento
3. https://www.youtube.com/watch?v=Qv73ElmUxm4
4. https://www.byoblu.com/2023/06/17/litalia-che-non-vuole-fauci-manifestazione-a-siena-contro-il-biotecnopolo/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This