James Corbett – Het wereldwijde pandemie-verdrag is een bedreiging voor ons allemaal

door | 3 jun 2023 | WHO

Het beschermen van de bevolking tegen pandemieën is big business. En dat niet alleen – het dient ook als een totaal gestoord excuus voor het stap voor stap installeren van een medische dictatuur.

De onlangs aangenomen pandemie-wet betekent een flinke machtsuitbreiding voor de minister van VWS, maar deze wet is slechts de voorloper van wat ons te wachten staat. Wat zich op nationaal niveau afspeelt – het centraliseren van macht – speelt zich ook op internationaal niveau af.

De komende tijd gaan we veel aandacht besteden aan de wijzigingen op de International Health Regulations, die op 27 mei door de 194 vertegenwoordigers van de lidstaten van de WHO zijn aangenomen. En ook aan de Pandemic Treaty – het grote broertje van de pandemie-wet waarmee de WHO tracht de regie over de wereld juridisch vast te leggen.

Onderzoeksjournalist James Corbett legt in de onderstaande video uit wat de International Health Regulations en het Pandemie-verdrag – beide ontworpen door de WHO – inhouden, en wat de implicaties zijn voor de toenemende machtsverschuiving van nationaal naar internationaal bestuur.
 


 
Bronnen: www.corbetreport.com
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This