James Corbett – Hoe Blackrock de wereld veroverde

door | 18 nov 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

James Corbett is een prijswinnende onderzoeksjournalist. Zijn werk is onberispelijk en zijn analyses zijn scherp en goed onderbouwd. Dat geldt ook zeker voor deze documentaire over de macht van Blackrock. Per jaareinde 2021 was dit bedrijf volgens wikipedia de grootste vermogensbeheerder ter wereld met een belegd vermogen van bijna 9 biljoen dollar. Wat is de geschiedenis van Blackrock? Hoe is het zo groot en machtig geworden? Hoe ziet Blackrock de toekomst van de wereld? En natuurlijk.. heeft Blackrock iets te maken met Corona, vaccins en de agenda van de globalisten?
 
 
De documentaire bestaat uit drie hoofdstukken en een conclusie

2:00 min. Hoofdstuk 1 – Hoe is Blackrock aan zijn onmetelijke fortuin gekomen? Waarom zit Larry Fink niet in de gevangenis? Hoe kon Fink zijn invloed op de Joe Biden administration verzekeren? Larry Fink in de Board van het World Economic Forum. Blackrock heeft een sleutelpositie in elke belangrijke gebeurtenis wereldwijd?

12:57 min. Hoofdstuk 2 – De pandemie heeft niets met een virus te maken, maar alles met de verandering van het financiële en economische systeem. Bedacht, voorgesteld en geïmplementeerd door…. Blackrock.

Een financiële coup, gepleegd toen de wereld in de ban was van de plandemie?

29:46 min. Hoofdstuk 3 – De toekomst van de wereld. Wat is Blackrock van plan te doen met haar onmetelijke fortuin en wereldwijde invloed? Wat is haar doel? Zijn ESG’s in feite de social credit score voor bedrijven? De verschuiving naar ‘duurzaamheid’ betekent een verschuiving van waanzinnig veel kapitaal. Wie profiteert hiervan? En is dit nog maar het begin?

48.26 min. Conclusie – Een sprankje hoop. Is het duurzame investeringsbeleid van Blackrock niets meer dan bedrog? Elk bedrijf en elke industrie zal getransformeerd worden naar net-zero. Wordt het publiek zich bewust van de destructieve machtspositie van Blackrock en is er iets dat we hiertegen kunnen doen?
 
 


 
 
Bronnen: Op www.corbettreport.com https://www.corbettreport.com/blackrock/ vindt u een transcript met alle bronnen.

Aanbevolen documentaires John Titus:
Mommy, where does money come from?

Wherefore art thou, reserves?

Larry and Carstens excellent pandemics
 
Aanbevolen documentaire en artikel

ESG and the big oil conspiracy

Seizing Everything: The Theft of the Global Commons – Part 2
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This