James Corbett Report: Howard Lichtman introduceert organisatie “Thick Red Line”

door | 22 jan 2021 | COVID-19 ziekte

Nog nooit is het politiegeweld zo groot geweest als tijdens COVID-19. Kunnen mensen zich verschuilen achter: “Ik doe gewoon mijn werk? Willen politieagenten met een knuppel inslaan op mensen? Of ‘moeten’ ze het doen omdat ze gezinnen, hypotheken, rekeningen, schulden hebben? Er zijn gevallen bekend waarbij agenten aan het werk gaan, ME-uitrusting aantrekken en bevelen opvolgen om demonstranten te bevechten. Maar wanneer hun dienst eindigt, sluiten ze zich aan bij de protesten omdat ze dezelfde overtuigingen delen als de demonstranten.

In deze aflevering van “The Corbett Report” is Howard Lichtman te gast bij James Corbett. Hij introduceert de organisatie ThickRedLine.org (dikke rode streep). ThickRedLine doorbreekt de verhaallijn die bange burgers doet gehoorzamen aan onwettige bevelen van politici en die agenten ervan weerhoudt om hun eigen geweten te volgen.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This