Joris Baas interviewt vaccinatieslachtoffers over het taboe om dit bespreekbaar te maken

door | 9 jan 2024 | COVID-19 vaccin

Vaccinatieslachtoffers worden dubbel getraumatiseerd. Ten eerste door de schade die ze oplopen door een prik waarvan de overheid beweerde dat hij veilig en effectief is. Ten tweede door de reacties als zij naar buiten willen brengen dat dit niet het geval is. Artsen, de overheid, bijwerkingen-centrum Lareb en zelfs collega’s of vrienden zijn vaak niet bereid om hen serieus te nemen, maar menen dat “dit niet kan” – de prik is immers veilig en effectief. Een bizarre cirkel- redenering.
Magdalena Dzambo, initiatiefneemster van www.thelongshot.nl en Iris de Boer, beheerder van de facebook-groep ‘ernstige en langdurige bijwerkingen vaccins‘ spreken over het taboe rondom vaccinatieschade.
 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This