Kerst, nieuwjaar – en een prachtige film: “Down to Earth” – NL ondertiteld

door | 23 dec 2020 | Overig

Beste Lezers van de Nieuwsbrief van de Stichting Vaccinvrij. Heeft u ook het idee dat het afgelopen jaar in een absurde sneltreinvaart voorbij is gegaan? Waar ZIJN we in beland..?

En hoe komen we er weer uit?

Misschien is de eerste stap dat we zo veel mogelijk normaal doen. En wat ons betreft is dat: onderzoeken wat er aan de hand is, ondersteunen wie er steun nodig heeft, en onbevreesd verder gaan met het creëren van de wereld waarin wij willen leven.

Het team van de stichting Vaccinvrij wenst u fijne dagen, tezamen met uw dierbaren. Wij willen u bedanken voor het lezen en delen van de informatie die wij aanreiken. Moge het allemaal bijdragen om de golven te trotseren en weer snel grond onder onze voeten terug te vinden.

 

 

Down to Earth

 
Off topic… maar misschien vindt u ergens de tijd om deze prachtige film te zien tijdens de feestdagen. Moge de beelden en de stemmen uit deze film onze innerlijke wijsheid wakker maken en ons respect voor moeder natuur voeden…

Geniet ervan!

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This