Keuringsdienst van waarheid – het failliet van het midden- en kleinbedrijf laten we met zijn allen gebeuren?

door | 11 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Het midden- en kleinbedrijf (MKB) krijgt er ongenadig hard van langs, ten gevolge van de maatregelen van het kabinet. Het MKB is de patiënt waarover nauwelijks gesproken mag worden. Deze patiënt is op sterven na dood. Alles draait enkel om de zorg, zo lijkt het. Weinigen lijken zich te realiseren welke gevolgen de verwoesting van het MKB zal hebben voor de rest van de economie. Laat staan, wat de gevolgen voor een ieder zullen zijn, wanneer die economie sneuvelt.

 

Het MKB-initiatief

 
De organisatie ‘Keuringsdienst van Waarheid’ is gestart met het MKB initiatief. In de onderstaande video vragen ze aandacht voor de disproportionele schade die het midden- en kleinbedrijf wordt aangedaan. Tevens roepen ze ondernemers op om zich aan te melden bij het MKB-initiatief; een eerste aanzet tot heropening van de horeca, winkels en salons.

Een duizelingwekkend aantal ondernemers wordt getroffen door de – zeer matig onderbouwde – maatregelen die de overheid treft. In een notendop: 68.000 horecazaken gesloten, 86.000 winkels, 17.000 schoonheidssalons, 45.000 kappers, 650 theaters… En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Voor deze video schreef ‘Keuringsdienst van Waarheid’ het mini-sprookje “De Machtige Stip”, waarin ze ondernemers in slechts 6 minuten inspireren en motiveren om in actie te komen.
 

 

 

MKB-initiatief

 
De overheid lijkt geen oog te hebben voor ondernemend Nederland. Het MKB is een van de grootste slachtoffers, tot nu toe, van de maatregelen. Maatregelen die disproportioneel zijn en meer schade veroorzaken dan voorkomen.

De positie van het MKB valt niet te onderschatten. Ze is voor de economie, wat plankton is voor de voedselketen in zee; haal je het eruit, dan stort de hele keten in elkaar. Wanneer het MKB omvalt, valt uiteindelijk alles om. De grootste economische crisis uit de geschiedenis is in de maak. Een recessie, waarbij vergeleken The Great Depression van de jaren ‘30 kinderspel was.

Het is nog niet te laat, maar het is al lang vijf voor twaalf geweest. Het is aan ons, de ondernemers, om hier iets tegen te doen. Dit kabinet hanteert een verwoestende strategie en lijkt geenszins van plan deze te wijzigen. Denkt u mee?

Op de website van ‘Keuringsdienst van Waarheid’ staat een formulier waar u zich kunt aanmelden voor het MKB-initiatief, al dan niet als actief deelnemer.

Ga naar: https://www.waarheid.tv/mkb

Doe waar u goed in bent, beste ondernemer, en doe uw naam eer aan: onderneem iets! Meld u aan bij het MKB-initiatief. Het initiatief is nog volledig blanco. U bepaalt, met elkaar, hoe u zich samen gaat weren tegen dit krankzinnige beleid.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This