Kieran Morrissey over de volgende pandemie – Marburgvirus en Rivax vaccins in de wachtkamer?

door | 22 okt 2021 | COVID-19 ziekte

Kieran Morrissey is een wetenschapper met een academische onderscheiding in de industriële chemie. Hij heeft de afgelopen 22 jaar in een groot ziekenhuis in Dublin gewerkt en daar veel ervaring opgedaan met het Ierse gezondheidszorgsysteem.

Morrissey ontdekte bij zijn onderzoek een medisch onderzoeksrapport met de titel “New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination” van een echtpaar dat 44 vaccins heeft onderzocht. Zij schreven:

“We constateerden de aanwezigheid van zoutoplossing en aluminiumzouten. En daarnaast werd in alle gevallen de aanwezigheid van micro-, sub-micro- en nano-deeltjes van anorganische, vreemde lichamen (variërend van 100nm tot ongeveer tien micron) vastgesteld, waarvan de aanwezigheid niet werd vermeld in de bijsluiters die in de verpakking van het product zaten.”

 

 

Marburg

 
De ziekte van Marburg is een zeldzame koorts met bloedingen, veroorzaakt door het Marburgvirus, waarvan Ierland sinds 2005 slechts 16 gevallen heeft gekend. Toch werd een waarschuwing voor het Marburg-virus gepubliceerd op website van de Global Vaccine Alliance (GAVI) van Bill & Melinda Gates. Morrissey ontdekte ook dat er nu al een PCR-test is ontwikkeld om het Marburg-virus op te sporen, met dezelfde manipulatieve cyclische kwaliteiten als die van de Covid-19 PCR-testen. De test kan zo worden ingesteld dat het aantoont dat iedereen het Marburg-virus heeft. Waarom zou men al een specifieke PCR-test voor dit virus hebben ontwikkeld terwijl de ziekte van Marburg tot op heden uiterst zeldzaam is?

En hoe bizar, een vaccin voor het Marburg-virus wordt nu al ontwikkeld door een bedrijf genaamd Soligenix. Het is een vaccin op basis van ricine-toxine, een stof die bekend is van bio-terrorisme.

Symptomen van een Marburg virus-infectie kunnen zijn:

• Koorts
• Malaise
• Lichaamspijn en hoofdpijn
• Maagdarmklachten, zoals waterige diarree, misselijkheid en krampen, vaak ongeveer drie dagen na het verschijnen van de symptomen
• Lethargie
• Niet jeukende uitslag op de buik, borst en rug die vlak en rood is met kleine bultjes, vergelijkbaar met de uitslag bij roodvonk
• Neurologische veranderingen zoals verwardheid, toevallen en delirium
• Ernstige bloedingen, meestal vijf tot zeven dagen na het begin van de symptomen
• Orgaanfalen
• Bloedafwijkingen zoals een laag aantal witte bloedcellen of lage bloedplaatjes
• Afwijkingen in nier-, lever- en stollingsfunctie

In veel gevallen treden de symptomen ongeveer een week (vijf tot tien dagen) nadat iemand met het virus is besmet op, maar ze kunnen ook na twee dagen tot drie weken optreden.

De symptomen van ricine-vergiftiging zijn koorts, benauwdheid op de borst, hoest en ernstige ademhalingsproblemen, waaronder vochtophoping in de longen (longoedeem). Ingenomen ricine veroorzaakt darmbloedingen en orgaanbeschadiging. Volgens de Mayo Clinic is er geen vaccin of tegengif voor ricine-vergiftiging.

Wat kan de miljoenen dollars verklaren die nu al zijn geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling voor een pandemie van het Marburgvirus, DIE NU NIET BESTAAT? Morrissey waarschuwt dat de Marburg-pandemie het eerst zou kunnen opduiken in verpleeghuizen en ziekenhuizen, waar de “gemakkelijk verkrijgbare” Marburg PCR-test klaarligt om positieve gevallen van het virus op te sporen. Gezien de reeds bewezen staat van dienst van misleiding met de Covid-19 gevallen en de bijwerkingen van het vaccin, zou het niet verwonderlijk zijn dat farmaceutische bedrijven op zoek gaan naar hun volgende melkkoetje als de Covid-19 cijfers dalen.

Morrissey beveelt Ivermectine aan dat een goedkoop en gemakkelijk alternatief kan zijn voor het nemen van de onbewezen en gevaarlijke vaccins.

In de onderstaande video’s meer over het Marburg-virus!

U kunt de ondertiteling rechtsonder aanzetten door de klikken op ‘cc’ en dan ‘Nederlands’.
 

 

 
Bronnen en verdieping:
 
GAVI https://www.gavi.org/vaccineswork/next-pandemic/marburg
Marburg Virus https://www.gavi.org/vaccineswork/next-pandemic/marburg
genesig® https://www.genesig.com/assets/files/mbgv_std.pdf

RiVax® Animal Rule https://www.fda.gov/drugs/nda-and-bla-approvals/animal-rule-approvals
shareholders https://money.cnn.com/quote/shareholders/shareholders.html?symb=SNGX&subView=institutional

Asymptomatic Infection of Marburg Virus https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33157026/
Lee Rockwell: A Possible Marburg-RiVax Final Solution

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This