Klokkenluider Dr. Astrid Stuckelberger over de duistere kant van de WHO en VN – wie heeft deze organisaties overgenomen?

door | 7 apr 2023 | VN, WHO

Dr. Astrid Stuckelberger is een vrouw met vele talenten en een zeer uitgebreide cv. Ze werkte 25 jaar voor de VN en de WHO. Toen de corona-pandemie werd uitgeroepen, merkte ze dat er rare dingen gebeurden en ging ze dit onderzoeken. Zo ontdekte ze dat de organisaties waar ze zoveel jaar met plezier had gewerkt een duistere kant hebben en in de afgelopen 10 jaar volledig gecorrumpeerd zijn. En ook hoe gevaarlijk de International Health Regulations (IHR) zijn. Dat zijn wereldwijd geldende “gezondheidsvoorschriften” die op dit moment aangepast worden zodat in de toekomst zelfs al bij een potentiële pandemie de Lockdowns, mondkapjes, QR-codes etc afgedwongen kunnen worden. Stuckelberger legt met concrete voorbeelden uit hoe groot de macht van de VN en de WHO is en wat volgens haar de enige manier is om een systeem van totale controle, waar deze mogendheden op uit zijn, te vermijden. Zeer de moeite waard.

 

 
 

Wie is Dr. Astrid Stuckelberger?

Dr. Astrid Stuckelberger is al 25 jaar wetenschapper, onderzoeker en docent aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit van Genève en Lausanne (Zwitserland). Zij geeft ook lezingen en is gasthoogleraar in academische opleidingen over de hele wereld.

Zij heeft tussen 2009 en 2013 samengewerkt met de WHO op het gebied van internationale gezondheidsregulering (IHR) en het beheer van noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid. Op basis van haar uitgebreide ervaring bij de VN pioniert ze vaak met een uniek wetenschappelijk perspectief in haar analyses. Zij heeft aan de universiteit een zomercursus over wereldwijde gezondheid en mensenrechten opgericht, waarin de IHR van de WHO en de wereldwijde invloed op het (gezondheids)beleid van de Verenigde Naties aan bod komen.

Publicaties: 12 boeken (meer in voorbereiding), meer dan 180 publicaties van wetenschappelijke artikelen tot beleidsstukken voor de VN, EU of regeringen. – www.astridstuckelberger.com
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This