Klokkenluider Maria Zeee – wetenschappers tonen nanotech en grafeenoxide aan in vaccins en bloed gevaccineerden

door | 30 apr 2022 | COVID-19 vaccin

In 2021 besloot Maria Zeee, burgerjournalist en klokkenluider dat zij van start ging met ‘Zeee Media’, een platform dat zich snel heeft ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare, ongecensureerde informatiebronnen in Australië. In de onderstaande video bespreekt Zeee beelden van wetenschappers die covid-vaccins evenals het bloed van gevaccineerde mensen onder een microscoop hebben onderzocht. Op verschillende plaatsen ter wereld (waaronder Spanje, Duitsland en Nieuw Zeeland) zijn gelijksoortige beelden vastgelegd van vreemde, onnatuurlijke kristallen en andere nog niet geïdentificeerde (nano)deeltjes in vaccins en in het bloed van gevaccineerden.

Bekijk deze video tot het einde, en bepaal of u dat in uw lichaam wilt hebben…
 

 
Ondetiteling: Sietske Hoogenboom
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This