Leden van Europees Parlement gedagvaard met kennisgeving van aansprakelijkheid voor COVID-19

door | 20 mei 2021 | Overig

Het onderstaande artikel is afkomstig van https://www.globalresearch.ca/please-support-european-parliament-served-notices-liability-covid-19/5743435

Leden van Europees Parlement gedagvaard met kennisgeving van aansprakelijkheid voor COVID-19

Door: Artsen voor COVID-ethiek en Catherine Austin Fitts
Regio: Europa
Thema: Politiestaat & Burgerrechten, Wetenschap en Geneeskunde

 

 

Inleiding door Catherine Austin Fitts

 

‘Artsen voor Covid Ethiek’ heeft de leden van het Europees Parlement gedagvaard met Kennisgevingen van Aansprakelijkheid waarin hen wordt medegedeeld dat zij persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade en dood veroorzaakt door de invoering van een ‘Digital Green Certificate’ (Vaccin Paspoort), waarover in het Europees Parlement op 28 april 2021 zal worden gestemd.

Als u een burger van de Europese Unie bent, neem dan alstublieft de tijd tussen nu en 28 april 2021 om uw stem te laten horen!

Als u inwoner bent van een land buiten de Europese Unie, laat u dan inspireren door de moed en het harde werk van de ‘Artsen voor Covid Ethiek’. Neem nu alstublieft de tijd om samen te werken met uw regeringen en de banken en bedrijven waarin u en uw pensioenen aandelen bezitten of die u frequenteert als klant, om te voorkomen dat deze poging om een einde te maken aan gezondheid en persoonlijke menselijke vrijheid wordt aangenomen.

Kennisgeving van aansprakelijkheid

 

KENNISGEVING VAN AANSPRAKELIJKHEID (Notice of liability “NOL”)
 
[NAAM]
 
20 april 2021
 
Deze kennisgeving van aansprakelijkheid is aan u persoonlijk gericht.
 
U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade en overlijden ten gevolge van de uitvoering van het voorstel dat wordt aangeduid als VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende een kader voor de afgifte, de verificatie en de aanvaarding van interoperabele certificaten inzake vaccinatie, testen en herstel ter bevordering van het vrije verkeer tijdens de COVID-19-pandemie (Digitaal Groen Certificaat), Brussel, 17.3.2021 COM(2021) 130 definitief 2021/0068 (COD), dat is ontworpen om een wijdverspreide aanvaarding van experimentele vaccinatie af te dwingen. Indien u verdere actie onderneemt om een dergelijke implementatie te ondersteunen, en indien u geen stappen onderneemt om uw vroegere acties ter ondersteuning van een dergelijke implementatie te verzachten, kunt u persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende schade en overlijden.
 
Artsen en wetenschappers schrijven naar het Europees Geneesmiddelenbureau en waarschuwen voor de derde keer voor de gevaren van het COVID-19 Vaccin
Bijgevoegd als bijlagen en als integraal onderdeel van deze kennisgeving van aansprakelijkheid zijn de volgende documenten:
 
1. Dringende open brief van artsen en wetenschappers aan het Europees Geneesmiddelenbureau betreffende de bezorgdheid over de veiligheid van het COVID-19-vaccin;
 
2. Antwoord van het Europees Geneesmiddelenbureau aan Artsen voor Covid-ethiek;
 
3. Artsen en wetenschappers beschuldigen medische regelgever van het bagatelliseren van de gevaren van het COVID-19 Vaccin;
 
4. Brief van Artsen voor de ethiek van Covid aan het Europees Geneesmiddelenbureau; Reactie van het Europees Geneesmiddelenbureau aan Artsen voor de ethiek van Covid;
 
5. Artsen voor Covid Ethiek ondertekenaars.
 
Bovendien kunt u persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor het steunen van Misdaden tegen de Menselijkheid, gedefinieerd als daden die opzettelijk worden begaan als onderdeel van een wijdverspreid of systematisch beleid, gericht tegen burgers, begaan ter bevordering van het staatsbeleid.
 
Gelieve binnen 14 dagen na de DATUM VAN AFZENDING te reageren op deze KENNISGEVING aan:
 
ARTSEN VOOR COVID ETHIEK
 
[email protected]
 
EU-parlementsleden gedagvaard (xlsx-bestand)
 
Brief van Artsen voor de Covid-ethiek aan EMA – 28 februari 2021
Antwoord van EMA aan Artsen voor Covid Ethiek – 23 maart 2021
Rebuttal letter (Weerleggingsbrief) van Artsen voor Covid Ethiek- 1 april 2021
Persbericht EMA Weerleggingsbrief- 1 april 2021
Artsen voor Covid Ethiek ondertekenaars

 

 

Noot voor de lezers: klik a.u.b. op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw email lijsten. Crosspost op uw blog site, internet forums. etc.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This