Lezing arts Jan Vingerhoets – dit zou elke huisarts moeten zien!

door | 15 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Vrouwen voor vrijheid is een initiatief van vrouwen die willen opkomen voor de rechten van ons allemaal. Zij organiseerden vele succesvolle manifestaties, maar ondervonden steeds meer weerstand van de gevestigde orde. Op 7 maart vond de eerste “Verboden Manifestatie” plaats…

 

“Na vele gesprekken met gemeentes en telkens het verbod om met meer dan 100 mensen samen te komen, besloten we om op een geheime locatie ons sprekers-podium te houden zonder publiek zodat onze sprekers hun boodschap naar buiten konden brengen.
 
Hierbij presenteren we jullie de eerste video. Een heldere en krachtige boodschap van huisarts Jan Vingerhoets. Eentje voor in de boeken.”
– Vrouwen voor Vrijheid

 

 

 

Informeer uzelf, en informeer anderen.

Wilt u op de hoogte blijven van interviews van Vrouwen voor Vrijheid? Abonneer uzelf op hun Youtube kanaal, like en deel dit bericht op FB en vind hen op social media! Donaties hebben ze hard nodig, uw steun wordt enorm gewaardeerd! 💛

https://linktr.ee/vrouwenvoorvrijheid

Meer info over Vrouwen voor Vrijheid hier
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This