Lynne McTaggart organiseert ‘Peace Intention Experiment’ op 17 oktober

door | 13 okt 2023 | Overig

De berichten over menselijk geweld die we de laatste tijd te horen hebben gekregen zullen velen van ons diep hebben geraakt. Hoe komen mensen ertoe elkaar zo intens te haten? En wat kunnen wij doen om bij te dragen aan vrede in plaats van aan meer verdeeldheid?

Lynne MacTaggart organiseert een intentie-experiment op 17 Oktober om 18:00 uur. Het event vindt wereldwijd plaats in verschillende tijdszones (09:00 uur PDT/ 24:00 uur EDT/ 17:00 BST/ 18:00 CEST).

U kunt zich hier opgeven en ontvangt meer instructies over hoe u mee kunt doen.

Klik op: Israeli Peace Intention Experiment
 
 

Over Lynne MacTaggert en het intentie effect

 
McTaggart is uitgeroepen tot een van ‘s werelds top 100 spirituele leiders voor haar baanbrekende werk met bewustzijn en de kracht van intentie. Zij is journaliste en de auteur van zeven boeken, waaronder de wereldwijde internationale bestsellers ‘The Power of Eight’, ‘The Field’, ‘The Intention Experiment’ en ‘The Bond’, allemaal beschouwd als baanbrekende boeken van de Nieuwe Wetenschap en nu vertaald in zo’n 30 talen. De boeken van Lynne Mctaggart zijn te verkrijgen bij Succesboeken

“In ‘Het Intentie-effect – the power of eight’ onthult Lynne McTaggart, bekend van ‘Het Veld’ en ‘Het Intentie-experiment’, de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen.
 
Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een groep. Vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken. Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in (kleine) groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.”

 
 

Mars ‘Vrouwen voor vrede’

 
In 2017 liepen Palestijnse en Israëlische vrouwen zij aan zij een mars langs de Jordaan rivier (West Bank in Israel). Gedurende twee weken, in het wit gekleed, liepen ze om hun verlangen naar vrede aan de wereld kenbaar te maken, waarbij duizenden vrouwen zich onderweg aansloten. De Israëlische zangeres Yeal Deckelbaum heeft een prachtige opname gemaakt met haar band waar eveneens Palestijnse en Israelische vrouwen deel van uitmaken. Moge het onderstaande lied, met beelden van de mars, u inspireren om mee te doen aan het neerzetten van een intentie om de vrede aan beide kanten te helpen herstellen – in Israël en in Gaza. U kunt de Nederlandse ondertiteling rechts onder in het beeld aanzetten.
 

 
 
U kunt zich hier opgeven en ontvangt meer instructies over hoe u mee kunt doen.

Klik op: Israeli Peace Intention Experiment

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This