Malieveld en/of Meet & Greet – zaterdag 3 juli komt allen!

door | 1 jul 2021 | COVID-19 vaccin

vrouw zegt stopOp 12 juni jl. adviseerde de Gezondheidsraad om jongeren van 12 tot 17 jaar met een kwetsbare gezondheid met voorrang te vaccineren. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft dat advies overgenomen. Het vaccineren van onze kinderen roept enorm veel op. Gaat dit niet veel en veel te ver? Het is nu tijd om samen te komen, elkaar te informeren en een duidelijk signaal af te geven. Het gaat om onze kinderen!

 
Zaterdag 3 juli is er zowel de mogelijkheid om naar een meet & greet te komen in Amsterdam als een bijeenkomst op het Malieveld.

 

Meet & Greet

 
De Meet & Greet is in de ochtend van 11.00 uur tot 14:00 uur op de Boeing Avenue 202 – Schiphol Rijk (vlakbij Schiphol).

Er zijn zes sprekers – Jan Vingerhoets, Door Frankema, Elke de Klerk, Pieter Kuit, Carla Peters en Eveline van Dongen, en mogelijkheden om met elkaar contact te leggen. Rob Elens is aanwezig om vragen te beantwoorden. Hier worden de sprekers kort aan u voorgesteld:https://www.kindvaccinatie.nl/sprekers/ En u kunt hier reserveren: https://www.kindvaccinatie.nl/reserveren/

 

 

 

 

 

 

 

Malieveld

 
In het onderstaande interview meer info over het malieveld:

 

 
Komt u ook?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This