Marijn Poels documentaire: Pandamned – Aanbevolen!

door | 14 mei 2022 | COVID-19 ziekte

Heeft u hem al gezien? Documentaire-maker Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het “Nieuwe Normaal” en hoe we die nog steeds kunnen voorkomen. Een uitermate boeiend en grondig onderzoeksverslag van hoge kwaliteit zoals Marijn dat al in eerdere documentaires heeft laten zien!

 

 

 
De afgelopen twee jaar is de wereldbevolking in de ban geweest van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, de burgerlijke vrijheden zijn ontmanteld, er zijn bewakingsprogramma’s geïnstalleerd en er is een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.

Doen we de juiste dingen, of hebben we een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeeltje? Door kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeerde PANDAMNED voor het eerst het hele plaatje te schetsen en licht te werpen op de duisternis. Het is een meedogenloze inventarisatie van onze tijd geworden, die mondiale organisaties, overheden en grote techbedrijven liever niet hadden willen zien.
 
www.pandamned.org – Ondertiteling: Duits, Engels, Nederlands

Meer documentaires: https://www.marijnpoels.com/

 
Marijn Poels is 100% Independent and Fan-funded!

Doneer hier

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This