Marijn Poels – Pandemmed (trailer)

door | 22 apr 2022 | COVID-19 ziekte

Marijn Poels is een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Hij verwierf veel bekendheid met zijn trilogie over klimaatverandering. Ik noem dit graag omdat klimaatverhaal ook een narratief is – en naar alle waarschijnlijkheid de volgende “reden” voor Lockdowns in de toekomst. En we dienen meer onderzoek te doen dan het lezen van een krant om de waarheid over ons klimaat boven water te krijgen

PANDAMNED belicht het COVID tijdperk vanuit een menselijk perspectief, roert het aan de basis aan en trekt het door op meta-niveau. De patronen worden zichtbaar van wat er werkelijk aan de hand is en de opties worden bloot gelegd van wat onze keuzes zijn!

 

 
Steun Marijn Poels met een donatie voor 100% vrije en onafhankelijke documentaires.

 

 
‘Pandammed’ gaat op 10 Mei 2022 on-line in premiere.

 
Ik kijk ernaar uit.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This