Max Igan over de depopulatie agenda, transhumanisme en de Australische & Canadese tirannie

door | 11 mei 2022 | COVID-19 ziekte

Max Igan, verzetstrijder van het eerste uur, heeft een paar maanden geleden in Mexico zijn (tijdelijke) toevlucht gezocht vanwege de dreigende dictatoriale omstandigheden in Australië. Hij wordt geïnterviewd door de Canadese Josh van de World Alternative Media, ofwel WAM. In dit boeiende gesprek bespreken Max en Josh waarom Max zijn land heeft verlaten, wat er volgens hem met onze maatschappij gaat gebeuren, hoe Max kijkt naar het transhumanisme en de plannen van de NWO, de tirannie in Canada en of we hieruit kunnen komen zonder geweld? En wat is volgens hem de betekenis van dit alles? Het gesprek wordt afgerond met een bijzonder inspirerend einde.

U kunt het hele gesprek hier zien. De duur is 34:10 minuten. De tijdcodes kunt u onderaan de video vinden.

 


Ondertiteling: Avalerion Awakes.

 

 

Tijdcodes:

00:00 “Coming up” met enkele smaakmakende uitspraken van de Australiër Max Igan tijdens zijn interview met de Canadese Josh van WAM (=World Alternative Media) in Acapulco.

01:09 Verwelkoming. Veel te bepraten vanwege de (massa)psychose. Hoe erg was die in Australië en waarom heeft Max zijn land verlaten?

03:33 Er zijn momenteel veel meer migraties te constateren, ondermeer naar Mexico. Mensen die hun land ontvluchten. Hoe gaat dat de beschaving zoals we die kennen beïnvloeden?

04:41 Max schetst levendig zijn eigen kernoverwegingen en zijn mentaliteit. Hij wil vrij zich blijven uitspreken.

05:35 Josh stelt met een uitgebreide inleidende beschouwing uiteindelijk de vraag aan Max hoelang die huidige opgelegde ontwikkeling van de NWO nog gaat duren en wanneer een omwenteling naar meer positieve tendensen te verwachten is?

10:57 Josh brengt het onderwerp van transhumanisme in en de evidente agenda van de NWO op dit punt en vraagt Max hierop te reflecteren.

15:01 Josh stelt “net als de Toren van Babel, ze vervangen God met deze technologie”. Vervolgens brengt hij het gesprek op het onderwerp van “vaccins doden mensen” en vraagt zich af wat er gaat gebeuren als de gevaccineerden echt gaan beseffen wat er gaande is. Leidt dit tot een explosie van geweld?

20:39 Wat kunnen we wel doen nu? Max stelt dat we moeten beseffen dat zelfs als alles wordt teruggedraaid de situatie nu naar een natuurlijk einde moet gaan. Het wordt eerst nog een stuk erger voordat het beter kan worden.

24:14 Verwacht Max ooit nog terug te gaan naar Australië?

25:44 Met Josh bespreekt Max vervolgens de situatie in Canada.

29:18 Positieve noot. We zitten in een bijzondere tijd waar we enorme veranderingen mogen meemaken en waar we als individuen kunnen mee bouwen aan een betere wereld.

30.33 tot einde. Informatie om Max en Josh te steunen in hun werk.

Link naar Avalerion’s artikelen op CommonSenseTV: https://commonsensetv.nl/author/aval

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This