Mazelen in Duitsland – achtergrondinformatie over een overlijden

door | 12 okt 2017 | Internationale politiek, Media

Duitse vlagReactie op berichten over mazelen uitbraak in Duitsland, Trouw 27 en 29 mei 2017 door Peter Guinee.

De berichtgeving over de mazelen uitbraak verloopt vaak hetzelfde: er treden gevallen van een ziekte op waartegen gevaccineerd wordt, er overlijdt iemand, degene die niet vaccineren zijn de schuld van alles en moeten dan maar met allerlei beperkende maatregelen of met een regelrechte vaccinatiedwang in het gareel worden gebracht.

Of er misschien iets mis is met het vaccin of vaccineren in het algemeen wordt kennelijk bij voorbaat uitgesloten. Daarmee krijgt vaccineren de status van een onaantastbaar geloof, dat met een onverholen fanatisme wordt verdedigt. Onafhankelijke wetenschap en onderzoek zijn allang gesneuveld.

Een duidelijk voorbeeld is de mazelen berichtgeving . Wie moeite neemt en de feiten te onderzoeken komt tot een heel ander beeld. De 37-jarige vrouw uit Essen die overleden is aan de mazelen was wel 1x als kind gevaccineerd hiertegen. Dit zou volgens de gangbare theorie bij dit levend verzwakte vaccinvirus levenslange bescherming moeten bieden, de herhaling in Nederland op 9 jarige leeftijd is geen booster (opfrissing) maar bedoeld om degene die geen antistoffen aanmaken na de 1e mazelen vaccinatie, misschien nu wel te laten reageren. De moeder was al 2 weken voor haar dood ernstig ziek, de huisarts zag haar klachten, hoge koorts en hoesten, aan voor een griep en schreef antibiotica voor. Haar toestand verslechterde verder en er verscheen een witte uitslag in haar mond. Dit zijn de voor de mazelen typische Koplikse vlekken. Ook nu mistte de huisarts de goede diagnose en schreef een antischimmel middel voor, en dat terwijl er in het gebied al veel meer mazelen gevallen waren gemeld.
De vrouw probeerde in die periode 2x in een ziekenhuis te worden opgenomen omdat het haar zo slecht ging, hetgeen niet lukte want er was geen bed vrij. Kort voor haar dood verscheen de mazelen huiduitslag en werd eindelijk wel de juiste diagnose gesteld, en werd eindelijk wel in een ziekenhuis opgenomen, veel te laat inmiddels, waar ze de volgende dag stierf.

De conclusie uit dit alles mag duidelijk zijn: het vaccin faalde, waarna de huisarts de diagnose mazelen totaal mistte, de vrouw ondanks de ernst niet naar het ziekenhuis verwees en haar eigen pogingen om te worden opgenomen ook mislukten.
Dat deze weergave van de feiten juist is wordt ook bevestigd door een reactie erop van de moeder van de overleden vrouw:
‘ Eindelijk een correcte bijdrage met de juiste informatie.’
Het is triest dat de dood van een vrouw misbruikt wordt om stemming te maken tegen mensen die op grond van een groeiende hoeveelheid onderzoeken besluiten niet te vaccineren en hun kinderen op andere manieren weerbaar te maken tegen de complicaties van ziektes.

Dat daarbij zelfs maatregelen worden voorgesteld die tornen aan een fundamenteel mensenrecht, de onschendbaarheid van de persoon, verplichte vaccinatie of dwang via een achterdeur zoals beperking van de toegang tot onderwijs, betekent het gedwongen ondergaan van een medische behandeling die naar hun mening schadelijk is. Dergelijke maatregelen passen in een totalitaire staat, niet in een democratie.
https://www.facebook.com/efideutschland/posts/1424045594300626:0

 

Over de auteur: Peter Guinée is werkzaam als klassiek homeopaat in Maastricht.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This