Meer dan 100 ondertitelde filmpjes op het youtubekanaal van stichtingvaccinvrij.nl

door | 17 jan 2019 | Farmaceutische industrie, Inhoudsstoffen vaccins, Vaccins

De Duitse documentaire ‘Wir imfpen nicht’ (Wij vaccineren niet), is toegevoegd op het Youtubekanaal van Vaccinvrij.

 
Wij hebben de film op 9 Januari met 40 mensen verwelkomd in centrum de Roos in Amsterdam. De opzet van de avond was een filmvertoning in combinatie met een ‘Meet & Greet’. Na de vertoning hebben de aanwezigen een uur lang gedeeld en geventileerd wat de film in hun losmaakte. Het probleem is complex en onze actieve deelname intens belangrijk.

‘Wij vaccineren niet’ is geen film waar je blij van wordt. Als we werkelijk willen weten wat er aan de hand is, komen we uit bij de macht van het geld, de slachtoffers wiens leven is verwoest, de ouders die verwikkeld zijn in jarenlange juridische procedures, en de uitdaging om kritiek op vaccins überhaupt bespreekbaar te maken.

Bij deze avond waren journalisten van alle grote Nederlandse kranten uitgenodigd, maar helaas was er geen belangstelling vanuit de media om zich te verdiepen in de redenen waarom ouders de noodklok luiden, noch om de gelegenheid te baat te nemen om direct in gesprek te zijn met twijfelende of weigerende ouders.

 

 

Kent u het Youtubekanaal van de Stichting Vaccinvrij?

 
Inmiddels staan er meer dan 100 korte en langere vertaalde youtubes op het Youtube kanaal van Vaccinvrij, en er komen er bijna wekelijks meer bij. Als U zich abonneert op het youtube kanaal wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe ondertitelingen.

Met dank aan Mara Gabriëlle die al deze vertalingen gedaan heeft!!

 
screenshot wir impfen nicht

 

 

 

 

 

 

 

 

Moge de film vele ouders bereiken en aan het denken zetten.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This