Meld u aan om de Provinciale staten- en Waterschapsverkiezingen te controleren

door | 8 mrt 2023 | Kabinet Rutte III - IV, Tweede kamer

Er is reden om aan te nemen dat de aankomende verkiezingen voor Provinciale Staten niet eerlijk zullen verlopen. Police For Freedom werkt momenteel samen met Voor Waarheid, Ik de Burger en Samen Voor Nederland om een onafhankelijke controle op de verkiezingen op te zetten. Daarvoor hebben zij uw hulp nodig. U kunt zich aanmelden op http://controle-verkiezingen.nl om in uw stembureau bij de telling aanwezig te zijn en de uitslag door te geven.

 
Voorwaarheid, voorheen viruswaarheid, geeft de volgende toelichting:

“Landelijk zien we bij de mainstream een neerwaartse spiraal van interesse in de verkiezingen. De laatste gemeenteraadsverkiezingen kende een extreem lage opkomst. We verwachten dat dit met de Provinciale Statenverkiezingen niet anders is. Maar bij de groeperingen die het niet eens zijn met het beleid weet iedereen dat er verkiezingen zijn. Er is dus makkelijker een verschil de andere kant op te realiseren. Wat veel mensen niet weten is dat bij deze verkiezingen van 15 maart óók de Eerste Kamerzetels worden verdeeld.
 
De Tweede Kamer heeft de Eerste Kamer nodig om wetten er door te krijgen. Dus een versplintering van zetels is gunstig voor de democratie. ‘Achterkamertjesafspraken’ worden ondoenlijk. Met een lage landelijk opkomst en een hoge oppositie-opkomst, kunnen deze verkiezingen nog wel eens belangrijker blijken dan de Tweede Kamerverkiezingen.
 
Dus wij roepen op voor twee zaken:
 
1. ga stemmen
2. help ons mee de verkiezingen te controleren.
 
Hieronder staat een aanmeldingslink. De bedoeling is dat we op 15 maart een fysieke controle organiseren in de stembureaus. Dat is wettelijk toegestaan. Verder hebben we nog wat plannen die we zullen communiceren na aanmelding.
 
Het moet anders in dit land. Wij zijn de enigen die er met z’n allen iets aan kunnen doen. Niets doen is geen optie. Meld u aan en dan gaan we 15 maart samen de verkiezingen controleren.”
 
https://controle-verkiezingen.nl/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This