Miljoenen Indonesische kinderen mogen niet worden gevaccineerd – als het ene geloof botst met het andere geloof

door | 16 aug 2018 | BMR-vaccin, Inhoudsstoffen vaccins, Vaccins

lachende indonesische moslim meisjesOp 3 augustus meldt de NOS: ‘Bijna 32 miljoen Indonesische kinderen die zouden worden ingeënt tegen mazelen en rodehond, krijgen voorlopig geen vaccin. Volgens islamgeleerden zijn de vaccinaties niet halal en mogen ze niet worden gebruikt. “Er doet al jaren een gerucht de ronde over varkensproducten in de vaccins”, zegt correspondent Michel Maas in het NOS Radio 1 Journaal. “Heel veel moslims lieten daardoor hun kinderen al niet inenten. Nu de overheid een vaccinatiecampagne begint, hebben de islamgeleerden gezegd dat er nog steeds geen halal-verklaring is afgegeven voor de vaccins.” [1]

 

 

Gerucht?

Er is geen sprake van een gerucht. Het staat op nationale en internationale bijsluiters van het BMR-vaccin. [2,3]

Maar weet u wat varkensgelatine is en hoe het gemaakt wordt? En weet u wat de effecten zijn van het injecteren van varkensgelatine in baby’s?

‘In sommige vaccins, bijvoorbeeld het BMR-vaccin zit varkensgelatine. Gelatine is een bindmiddel dat uit slachtafval (meestal huiden en botten van varkens) wordt gehaald. Veel moslims en ook de Joodse gemeenschap wijzen dit af. Gelatine is volgens de ene interpretatie haram (onrein, verboden) en volgens de andere halal (rein, toegestaan)  omdat het een bewerking heeft ondergaan. Wat de neveneffecten zijn van het inspuiten van varkensgelatine is niet bekend.’ Bron: Is vaccineren veilig? www.stichting vaccinvrij.nl

Misschien zouden we behalve aan een halal-verklaring voor varkensgelatine moeten gaan denken aan een veiligheids-verklaring voor varkensgelatine.

 

En het liefst ook voor de andere inhoudsstoffen van vaccins…

We horen er niet zo veel over, maar hoe zit het met de veiligheid van de resten van VERO-cellen (afkomstig van apennieren), humane diploïde longfibroblasten (afkomstig van speciaal voor dat doel geaborteerde foetussen) en andere viezigheid, afkomstig van het dierlijke of menselijke ‘medium’ waar vaccins op gekweekt worden. (ratten, muizen, apen, varkens, nachtuil, cellijnen van menselijke embryo’s).

En nou we het er toch over hebben. Wat denkt u van een veiligheids-verklaring voor aluminiumverbindingen (bekend staand als ‘neuro-toxisch’, d.w.z. schadelijk voor hersenweefsel), of resten formaldehyde (bekend staand als kankerverwekkend) etc. [2]

 

Als het ene geloof dat botst met het andere geloof

Er is geen openbaar, transparant, onafhankelijk wetenschappelijk bewijs dat het injecteren van varkensgelatine, veilig is.

Tot op heden loopt de hele gevestigde orde blind achter het geheimzinnige onderzoek aan dat de farmaceutische industrie heeft gefinancierd en uitgevoerd. Geheimzinnig? Ja, de farmaceutische industrie is niet verplicht om het onderzoek dat zij doet openbaar te maken vanwege onderlinge concurrentie.

Dat betekent dat de industrie zelf is degene die bepaalt of haar product veilig is, en mocht zij erachter komen dat het niet veilig is, dan betekent dat een jaarlijks verlies miljoenen/ miljarden dollars. Is dat niet de wielrenner die zijn eigen dopingtest uitvoert, met de gouden medaille die op het spel staat?

meisje die vaccin krijgtMaar nog vreemder… Het betekent ook dat, omdat er geen sprake is van transparant bewijs, er sprake moet zijn van een geloof. De beleidsmakers, en de artsen, en de journalisten, en de ouders geloven dat wat de farmaceutische industrie zegt klopt. We hebben het niet gezien, niet gelezen, we weten niet eens of het bestaat, maar de farmaceutische industrie zegt dat ‘het’ veilig is, en dat geloven we… En ja – dit geldt ook nog voor de ‘deskundigenraden’ en en politici die de macht hebben om te besluiten wat er in onze kinderen wordt gespoten.

 

U gelooft dit niet?

In een documentaire van Zembla ‘Het omstreden kankervaccin’ (19-10-2008) onderzoeken journalisten de duistere gang van zaken betreffende de opname van het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma. [3] Een reporter stelt de volgende vraag (niet schrikken van het antwoord):

‘Hoe kun je er zeker van zijn dat de industrie een eerlijk antwoord geeft?’ Antwoord Professor J. van der Noordaa (lid van de Gezondheidsraad): ‘Dat kun je niet. Dat moet je dan maar hopen. We hebben de mensen bevraagd en aangenomen dat wat ze zeggen waar is.’

Sindsdien is het Hepatitis b vaccin toegevoegd, vreemd: hepatitis b komt normaal gesproken niet voor bij baby’s, en niet te vergeten men ACWY. Ook zo vreemd want meningokokken A komt niet eens voor in Nederland.En we nemen aan dat het veilig is en nodig is? Laten we meer vragen stellen.

Moslims in Nederland, waar staan jullie? Houden jullie vast aan jullie eigen geloof, of het geloof van de gevestigde orde in Nederland?

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen:

1. https://nos.nl/artikel/2244378-miljoenen-kinderen-indonesie-mogen-niet-worden-gevaccineerd.html
2. https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/UCM123789.pdf
3. https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/het-omstreden-kankervaccin

 

 

 

Over de auteurs:

Ellen Vader onderzoekt, verzamelt en verspreidt informatie over vaccins en aan vaccingerelateerde onderwerpen.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij! – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This