Mini-docu over het HPV-vaccin gemaakt door onze collega’s bij www.earth-matters.nl

door | 1 aug 2019 | Bijwerkingen, Media

(Earth Matters) Van alle vaccinatiedossiers is die van HPV wel het meest controversieel. De overheid, de wetenschap en de farmaceuten zijn er glashelder over dat het HPV vaccin veilig is en beschermt tegen baarmoederhalskanker. Toch blijft de vaccinatiegraad dalen. Dat komt voornamelijk omdat er op internet informatie te vinden is, waaruit blijkt dat er veel zware bijwerkingen gemeld worden.
Onderzoeken waar veelal naar verwezen wordt, zouden gedaan zijn door diezelfde farmaceuten. Cijfers, artsen en rapporten spreken elkaar tegen in een ogenschijnlijk ondoordringbaar woud waarbij de voor- en tegenstanders ver uit elkaar liggen.
De facto is de informatie die in het publieke domein, los van het internet, beschikbaar is, toch niet zo dubbelzinnig als het in eerste instantie lijkt. Dit dossier is daarom bij uitstek geschikt om een begin te maken met het huidige systeem van winst door ziekte, om dit te buigen naar een winst door gezondheidssysteem. Hoe dat kan krijg je te zien in deze minidocu: ‘Dossier HPV: kans op winst door gezondheid’.

 

Met dank aan Arjan Bos en zijn ‘crew’ voor het samenstellen van deze minidocu!

 

 

 

 

 

Arjan Bos is initiator van het mediabedrijf Earth Matters en webshop Orongo. www.earth-matters.nl http://www.orongo.nl/

Share This