Mis ‘m niet – de HPV pagina van de stichting Vaccinvrij

door | 13 jun 2023 | HPV-vaccin

Meisje met vaccinspsuitDe overheid voert een grootscheepse campagne om de HPV-prik te promoten. Op onbeschaamde manier wordt er met de slogan ‘Mis ‘m niet’ reclame voor de prik gemaakt waar de leugens vanaf spatten.

Een prik die 6 kankers voorkomt? Het bewijs van deze uitspraak mag u er zelf bij bedenken, dat zal de overheid u niet kunnen overleggen. En ze zullen ook vertellen dat het 6 kankers betreft die niet veel voorkomen en er tientallen veel vaker voorkomende kankers zijn waar deze prik niets tegen doet – als hij al zou beschermen tegen de eerste zes. Het is allemaal gebakken lucht om een prik te verkopen die veel bijwerkingen heeft.

Ga naar de pagina ‘Kanker’ voor meer info over de verschillende kankers en hoe vaak ze voorkomen op welke leeftijd.

En ga naar de pagina HPV-vaccin voor meer informatie over de baarmoederhals-prik die opeens HPV-prik werd genoemd op het moment dat men besloot om hem ook te gaan geven aan jongetjes. Bah, bah, bah!
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This