MIT-wetenschapper verbindt de COVID-19 mRNA-injecties met hersenziekten

door | 1 nov 2022 | COVID-19 vaccin

In april jl. gaf Dr. Stephanie Seneff een belangrijk interview bij de Highwire met Del Bigtree [1] dat is voorzien van Nederlandse ondertiteling door Avalerion Awakes op verzoek van de Stichting Vaccinvrij. In het interview wordt het wetenschappelijk artikel besproken dat Dr. Seneff heeft gepubliceerd samen met Drs. Peter McCullough, een gerenommeerd en uitgesproken Amerikaanse cardioloog [2-4]; Dr. Andy Kyriakopoulus, een medisch- en moleculair microbioloog van infectieuze ziekten uit Griekenland [5], en Drs. Gregh Nigh, een medisch- en natuurgeneeskundige arts uit Amerika [6]. Het artikel heet:

“Aangeboren immuunsysteem suppressie door SARS-CoV-2 mRNA vaccinaties:
De rol van G-quadruplexen, exosomen en microRNAs”

De belangrijkste punten van het artikel [7] worden in het interview kundig toegelicht door Dr. Seneff. Tijdens het interview bespreekt ze de officiële Amerikaanse COVID-19 mRNA-vaccin bijwerkingen data van 2021, praat ze over het verband tussen neurodegeneratieve ziektes en de mRNA-injecties op moleculairbiologisch niveau. Ze behandelt ook de gevaren van de onkruidverdelger glyfosaat voor de volksgezondheid en het milieu en bespreekt manieren om deze problemen het hoofd te bieden.
 
Dr. Seneff is een senior onderzoekswetenschapper bij het MIT (Massachusetts Institute of Technology) computerwetenschappen en kunstmatige intelligentie lab. Ze heeft o.a. een bachelor graad in biologie, en een masters, electrical engineering en een PhD graad in elektrotechniek en computerwetenschappen. In totaal heeft ze meer dan 170 peer-reviewed (gerecenseerd door vakgenoten) artikelen gepubliceerd in vakbladen, waarvan meer dan 30 artikelen sinds 2011 zijn verschenen over onderwerpen als hedendaagse ziekten, analyse en onderzoek van databanken met bijwerkingen van geneesmiddelen m.b.v. neurolinguïstische programmeer (NLP) technieken en de invloed van voedingstekorten en milieu-gifstoffen op de menselijke gezondheid. [8]

 
Hieronder kunt u het vertaalde interview zien. De duur is 46 minuten. Verdere toelichting over het interview kunt u onder de video lezen, evenals de tijdcodes van het interview en de bronnen die het interview alsmede dit artikel ondersteunen.
 

 

Vertaling: Avalerion Awakes
 

 
Verdere toelichting over het interview
 
Vanwege het grote belang van het interview dat complexe stof behandelt, wordt hieronder aan de hand van quotes en een extra verdiepende uitleg, die wordt ondersteund met de moleculair biologische achtergrond van de auteur en vertaler, een grotere toegankelijkheid nagestreefd.
 

 

VAERS-data

 
Tijdens het interview bespreekt Dr. Seneff een aantal punten uit het artikel die mogelijk de officieel geregistreerde bijwerkingen van de mRNA COVID-19 vaccins op moleculaire basis kunnen verklaren. Ze bespreekt de VAERS-data (Vaccine Adverse Event Reporting System) van 2021 van de COVID-19 mRNA vaccins en die van alle andere vaccins gecombineerd. Het VAERS-systeem is het officiële vaccin bijwerkingen registratiesysteem van de Amerikaanse overheid.  Dr. Seneff bespreekt tijdens het interview de VAERS-data voor kanker, cardiovasculaire aandoeningen, waarin de gerapporteerde COVID-19 vaccin bijwerkingen die van alle andere gecombineerde vaccins overschaduwt. Als Dr. Seneff gevraagd wordt welke aandoeningen door de COVID-19 vaccins worden veroorzaakt antwoordt ze als volgt:

Veel ervan maakt alles wat je hebt alleen maar erger. En kanker staat daar zeker bovenaan. Ik denk dat het echt de snelheid van de kankerprogressie versnelt. En dan al die neurodegeneratieve ziektes: de ziekte van Parkinson, Amyotrofe laterale sclerose (ALS), dat is Lou Gehrig’s ziekte, de ziekte van Creutzfeld-Jakob (CJD), waarschijnlijk multiple sclerose (MS). En dan natuurlijk allerlei soorten bloedproblemen: trombose en bloedingen, longembolie, dat is een gevolg van loskomende bloedklonters. Hartproblemen, allerlei verschillende hartproblemen, vooral myocarditis, maar zelfs hartfalen, een hartaanval. En valt het ook de lever aan. Dus de lever, het hart, het bloed en de hersenen. Ja, ik denk dat dat de belangrijkste zijn.”

 

 

Neurodegeneratieve aandoeningen

 
Dr. Seneff bespreekt ook wat waarschijnlijk ten grondslag ligt aan een verhoogde kans op neurodegeneratieve aandoeningen als gevolg van de COVID-19 vaccinaties op zowel korte als lange termijn. Voorbeelden van neurodegeneratieve aandoeningen zijn de ziektes van Alzheimer en Parkinson. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat verkeerd gevouwen, of misvouwen, eiwitten vaak ten grondslag liggen aan dit soort aandoeningen. Dit soort eiwitten kunnen niet meer makkelijk door het lichaam worden afgebroken en stapelen zich daardoor over tijd op in het weefsel, veroorzaken allerlei problemen en tasten uiteindelijk het zenuwstelsel aan. Misvouwen eiwitten liggen ook ten grondslag aan prionziektes. Dat zijn neurodegeneratieve ziektes die zijn gebaseerd op een eiwit-infectiemodel, de zogenaamde prioneiwitten. Een dierlijk voorbeeld van een prionziekte is de gekkekoeienziekte. Een menselijk voorbeeld is Creutzfeld-Jacob. Prionen zijn eiwitten die verkeerd gevouwen zijn en bepaalde structuren in hun RNA-code hebben die daarmee worden geassocieerd, de zogenaamde G-quadruplexen.
 

 

Het verband tussen prionen en het mRNA van de COVID-19 vaccins

 
Dr. Seneff legt uit dat de mRNA-moleculen die coderen voor de spike-eiwitten in de COVID-19 vaccins ook van dit soort G-quadruplex structuren bevatten, wel 7 G-quadruplexen. Het prioneiwit dat Creutzfelt-Jacob veroorzaakt bevat 14 van dit soort structuren in zijn RNA-code en het eiwit dat wordt geassocieerd met Alzheimer, bèta-amyloïde, bevat 4 van dit soort G-quadruplex structuren in zijn RNA-code.
 
Daarnaast benadrukt Dr. Seneff dat door een techniek die codon-optimalisatie heet, het GC-gehalte (guanine, cytosine gehalte) van de mRNA-moleculen is verhoogd waardoor deze G-quadruplexen structuren ontstaan en de moleculen weerbarstiger worden gemaakt. Een codon is een drie-letterige genetische code dat voor een specifiek aminozuur codeert. De genetische code bestaat uit nucleotiden, de bouwstenen van DNA & RNA. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten.
 
De mRNA-moleculen van het de genetische COVID-19 vaccins zijn op meerdere manieren gemanipuleerd t.o.v. de originele SARS-CoV-2 mRNA-sequentie (genetische volgorde). Het COVID-19 vaccin mRNA bevat synthetische (kunstmatige) bouwstenen, waardoor de moleculen niet door het immuunsysteem als lichaamsvreemd worden herkend en de omzetting van mRNA tot eiwit wordt versneld. Daarnaast zijn de mRNA-moleculen ook vermenselijkt door menselijke sequenties aan de uiteinden te plaatsten, waardoor het nog beter langs het immuunsysteem kan glippen en langer intact blijft.
 
Als gevolg daarvan wordt het lichaam overspoeld met de mRNA-moleculen en spike-eiwitten die door-de-mens-gemaakte manipulaties niet makkelijk zijn af te breken door het lichaam. Het lichaam verspreidt het overschot m.b.v. exosomen (extracellulaire blaasjes) en slaat het o.a. op in de milt, vanwaar het langzaam verspreidt via de nervus vagus (zenuw) naar de hersenen en daar waarschijnlijk prionachtige schade veroorzaakt dat zich manifesteert in de neurologische schade die wordt geregistreerd in o.a. het VAERS en EudraVigilance systeem (officiële vaccin bijwerkingen registratiesysteem van Europa). Wanneer Dr. Seneff wordt gevraagd of ze denkt dat we een toename van Alzheimer, Parkinson en prionachtige ziektes gaat zien antwoordt ze met een resoluut:
 

 “Absoluut, ik twijfel er haast niet aan.”

 
In een presentatie die ze eerder dit jaar gaf over COVID-19 vaccins en neurodegeneratieve ziekte bij de World Council for Health zei ze het volgende:

“Mijn onderwerp is COVID-19 vaccins en neurodegeneratieve ziekte. En ik moet zeggen dat ik dacht dat glyfosaat de ergste chemische stof is die ik ooit in mijn leven zou tegenkomen. En nu heb ik mijn gelijke gevonden met de mRNA-vaccins. Ze zijn extreem gevaarlijk naar mijn mening. En de technologie is nieuw en ongetest en heeft veel onbekenden.”

Ze werd door Laura Ingraham van Fox News ook gevraagd wat ze tegen ouders te zeggen heeft die onder druk worden gezet om hun kinderen te laten vaccineren met het COVID-19 vaccin. Haar antwoord was:

“Ze moeten alles doen wat ze kunnen om het te vermijden. Absoluut alles wat ze kunnen.”

 

In zowel het wetenschappelijke artikel van Dr. Seneff en haar co-auteurs als in het interview met Del Bigtree uit ze haar zorgen over de miljarden mensen die de COVID-19 vaccins hebben genomen. Wanneer Del Bigtree haar vraagt:

“Hoe bezorgd bent u over de miljarden mensen? U zei in uw conclusie dat dit letterlijk zaken zijn die miljarden mensen op de planeet kunnen treffen.”

antwoordt ze:

“Absoluut. En ik maak me zorgen over de voortplanting. We hebben het niet veel over voortplanting gehad in ons boek, maar ik denk dat dat in ons artikel staat, maar ik denk dat het waarschijnlijk is dat deze vaccins het voortplantingssysteem zullen verstoren en onvruchtbaarheid veroorzaken bij de kinderen, vooral degene die gevaccineerd worden. Ik denk dat het echt heel gevaarlijk is wat we doen, dus ik verwacht een aanzienlijke daling van onze bevolking. Als je doel is om van mensen af te komen, zal het helaas goed werken, om de bevolking te verminderen.”

 

 

Glyfosaat

 
Dr. Seneff heeft ook veel onderzoek gedaan naar een causaal verband tussen autisme, kindervaccins en giftige stoffen, waarvoor ze werd geïnterviewd in de documentaire Vaxxed: From coverup to catastrophy (Gevaccineerd: Van de doofpot naar een catastrofe). In haar eigen woorden:

 “Om de paar jaar, geeft de CDC (Centers for Disease Control and Prevention, Amerikaanse RIVM) een getal vrij over welk percentage van kinderen gediagnosticeerd is met autisme. En je hebt de punten die helemaal teruggaan tot 1975 en als je de lijn trekt, is het een perfecte exponentiële curve. Als we ervan uitgaan dat de zaken blijven doorgaan zoals ze de afgelopen 30 jaar zijn gegaan, kunnen we in de toekomst voorspellen dat in 2032 80% van de jongens die worden geboren in het autismespectrum terecht zal komen. Ik bedoel, dit wordt een complete catastrofe als we het gewoon laten gebeuren.”

Recent geleden heeft Dr. Seneff ook een boek uitgebracht over de desastreuze effecten van de onkruidverdelger glyfosaat, ofwel Round Up van de conglomeraat Monsanto (nu Bayer), op de exponentiële toename van autisme en andere gezondheids- en mileuproblemen. Het boek heet Toxic Legacy: How the weedkiller glyphosate is destroying our health and the environment. (Toxische erfenis: Hoe de onkruidverdelger glyfosaat onze gezondheid en het milieu vernietigt).

Tijdens haar interview in de documentaire Vaxxed van 2017 hintte ze op een mogelijk verband tussen de exponentiële groei van autisme en de consumptie van gewassen die besproeid zijn met glyfosaat:

Del Bigtree: “Nu Stephanie, we zijn het vaccinatieprogramma niet elk jaar aan het verhogen, dus hoewel uw grafiek erop lijkt alsof we dat wel doen, dat is wat ervoor nodig is om te blijven toenemen, dit moet zeker een plateau bereiken of op een bepaald punt vertragen, voordat we bij 1 in 2 zijn.”

Dr. Seneff: “Nee, eigenlijk integendeel denk ik dat het op het punt staat om die aantallen te versnellen. Ik kan dat niet bewijzen, maar we wachten op de eerste gegevens ooit over de generaties die zijn opgegroeid met het eten van voedsel bedekt met glyfosaat.”

Glyfosaat wordt gespoten op 80-90% van de gewassen in Amerika. Dr. Seneff denkt dat er een mogelijk verband is tussen de besproeiing van gewassen met glyfosaat en COVID:

Je kunt er ook epidemiologisch naar kijken, omdat je de landen ziet die enorme moeite hebben om COVID te beheersen, heel Europa, de VS, Brazilië, dat zijn allemaal landen die sterk betrokken zijn bij glyfosaat gebruik op hun gewassen, en ze hebben veel blootstelling aan hun bevolking.”

Daarnaast waarschuwt Dr. Seneff ook voor de aanwezigheid van glyfosaat in biobrandstoffen:

“En het andere waar ik me zorgen over maak is glyfosaat in biobrandstoffen. Ik denk echt dat dat op een grote manier kan bijdragen aan COVID, omdat ik denk dat glyfosaat nu in de lucht is in een stad waar ze biobrandstoffen gebruiken, zoals bijvoorbeeld, ethanol. De VS heeft 10% ethanol in onze benzine en de president heeft net aangekondigd dat hij het wil verhogen tot 15% om ons gebruik van olie te verminderen. Ik maak me daar echt zorgen over omdat ik denk dat er glyfosaat in de ethanol zit. Het komt in de lucht. Mensen ademen het in.”

 
Volgens haar bevindingen heeft glyfosaat een verstorend effect op het immuunsysteem:

“En ik heb een heel hoofdstuk in mijn boek over hoe glyfosaat het immuunsysteem verstoort. Het aangeboren immuunsysteem wordt afgetuigd door glyfosaat, geloof ik. En omdat het aangeboren immuunsysteem zwak is, kunnen de longen het vaccin niet bestrijden. Correctie: het virus.”
 
“En ik denk dat het een zeer ernstig effect heeft op de mitochondriën. De mitochondriën produceren de energie voor de cel, en als de immuun cellen niet genoeg energie hebben, kunnen ze het virus niet bestrijden.”

 
Dr. Seneff verklaart ook dat glyfosaat een verstorende werking heeft op de zwavelhuishouding van het lichaam. Ze vermoedt dat dit een basis is van veel van de huidige ziektes waar we mee te maken hebben. Ze legt ook een verband tussen het onvermogen van het lichaam om cellulair afval te verwerken en een zwaveltekort, wat volgens haar ook een rol kan spelen bij het onvermogen van het lichaam om prioneiwitten af te breken:

“Veel mensen hebben problemen met zwavel gevoeligheid en dat komt omdat glyfosaat het zwavelsysteem in de war brengt. En dus wordt zwavel giftig en kunnen ze het niet aan. Dus eten ze geen zwavelhoudend voedsel en krijgen ze een systemisch zwaveltekort probleem. Ik denk dat dat een basis is van veel van de ziektes waar we vandaag de dag mee te maken hebben in onze samenleving, onvoldoende sulfaat. En dat is ook verbonden met een onvermogen om cellulair afval op te ruimen. En daar komt het prion probleem om de hoek kijken, want je kunt die prioneiwitten niet opruimen als ze misvouwen, als je lysosomen niet werken. En dat kan te wijten zijn aan onvoldoende sulfaat.”

 

 

Oplossingen

 
Wat de COVID-mRNA injecties betreft heeft Dr. Seneff niet een directe oplossing, behalve ze niet te nemen en als je ze genomen hebt, geen herhaalprikken meer te nemen. Verder raadt ze aan om het vitamine D niveau van het lichaam goed op peil te houden.

“Ze hebben aangetoond in studies dat iets van 90% van de mensen die sterven aan ernstige COVID een tekort hebben aan vitamine D.”

Vitamine D is volgens Dr. Seneff cruciaal voor een gezond immuunsysteem, niet alleen in supplementvorm, maar door echt naar buiten te gaan in het zonlicht zonder zonnebrandolie en zonnebril.
 
Dr. Seneff’s adviseert een GGO (genetisch gemodificeerd organisme) -vrij, 100% gecertificeerd organisch dieet om het glyfosaat probleem het hoofd te bieden, evenals het eten van een zwavelrijk dieet om de systemische zwaveltekorten tegen te gaan. Zwavelrijk voedsel omvat met name dierlijke eiwitrijke producten zoals eieren, kaas, vlees en vis, maar ook uien en knoflook en kruisbloemige gewassen zoals kool, broccoli, spruitjes, etc. Baden in Epson zouten waarin magnesiumsulfaat zit, is volgens Dr. Seneff ook een goede manier om sulfaten (een vorm van zwavel) door de huid heen op te nemen.
 

 

Tijdcodes interview met Dr. Stephanie Seneff bij de Highwire

 
0:00-1:15 min – Introductie, toegenomen vaccinatie sterfte cijfers & de introductie van
het wetenschappelijk artikel dat tijdens het interview wordt besproken.
 
1:15 min – Wie is Dr. Stephanie Seneff?
 
3:05 min – Hoe is het artikel en de samenwerking tussen de auteurs tot stand gekomen?
 
4:30 min – Bespreking over onderwerpen uit het artikel: structuur van vaccinale COVID-mRNA dat risico’s tot eiwit misvouwing met zich mee brengt en de vorming van prionachtige structuren.
 
5:59 min – Wat zijn de ziektes die op lange- en korte termijn door de COVID-19 vaccins kunnen worden veroorzaakt?
 
7:40 min – Bespreking van VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) data melding van kanker als bijwerking van het corona vaccin.
 
9:55 min – VAERS-data over cardiale bijwerkingen.
 
11:48 min – Bijwerkingen van de griepprik vergeleken met het COVID-vaccin.
 
12:26 min – Wat zijn prionen en waarom veroorzaken ze neurodegeneratieve ziekte (prionziekten)?
 
15:00 min – Hoe ontstaan en verspreiden prionen zich door het lichaam?
 
15:53 min – Wat is eiwit misvouwing? En waarom zijn misvouwen eiwitten gevaarlijk?
 
17:53 min – De gekkekoeienziekte als voorbeeld van een dierlijke prionziekte versus de menselijke vorm, Creutzfeld-Jacob.
 
17:55 min – Wat hebben prionen te maken met het COVID-19 vaccin?
 
18:50 min – De overeenkomstige structuur van prioneiwitten en het COVID-19 vaccin spike eiwit. Guanine-rijk RNA en quadruplex-vorming in prioneiwitten en COVID-19 vaccin mRNA.
 
21:40 min – Waarom zijn G-quadruplexen gevaarlijk?
 
23:10 min – G-quadruplexen in het spike-eiwit en codon-optimilisatie, synthetische RNA-bouwstenen (methyl pseudo-uridine) voor verhoogde stevigheid van het vaccin mRNA en weerbaarheid tegen het immuunsysteem.
 
25:18 min – Waarom kunnen synthetische mRNA-vaccin moleculen ongestoord langs het immuunsysteem heen glippen?
 
29:28 min – Is het plausibel dat we een toename van Alzheimer, Parkinson en prionachtige ziektes gaan zien als gevolg van de COVID-19 vaccinaties?
 
31:26 min – Ziet het lichaam het door-het-vaccin-gemaakte-eiwit nog steeds als een virus?
 
34:20 min – Verbazing en shock waarom mensen de COVID-vaccins blijven nemen.
 
34:57 min – Hoop dat al die gerenommeerde wetenschappers het mis hebben.
 
35:43 min – Glyfosaat en de exponentiële groei van autisme en andere gezondheids- en milieuproblemen.
 
41:00 min – Conclusies en oplossingen.
 
45:00 min – Afsluiting, waarschijnlijke effect van het COVID-19 vaccin op het voortplantingssysteem en bevolkingsafname.
 

 
Bronnen die in het interview worden benoemd of ondersteunen wat er wordt gezegd. De bronnenlijst staat onder in het artikel.
 
De bronnenlijst heeft een numerieke weergave. U kunt de nummers die tussen de rechthoekige haakjes zijn weergeven in de bronnenlijst terugvinden. Elke bron in de lijst bevat een link waarop u kunt klikken.

 

 • Origineel interview “MIT scientist connects mRNA shots to brain disease”: [1]
 • Credentials van Drs. Peter McCullough en achtergrond info: [2] [3] [4]
 • Credentials van Dr. Andy Kyriakopoulos: [5]
 • Credentials van Drs. Greg Nigh: [6]
 • Artikel van Dr. Stephanie Seneff dat besproken wordt tijdens het interview: [7]
 • Credentials van Dr. Seneff: [8]
 • Preprints (niet peer-reviewed) van de vier auteurs uit augustus en september, 2022: [9] [10]
 • Walgreens data: [11] [12]
 • Verenigd Koninkrijk en V.S. oversterfte: [13] [14] [15] [16] [17] [18]
 • Vaxxed documentaire vertaald door Stichting Vaccinvrij: [19]
 • Artikel van Dr. Stephanie & Dr. Greg Nigh uit mei (2022): [20]
 • Bijwerkingen en aandoeningen die in verband worden gebracht met de C-19 vaccinaties en SARS-CoV-2 infectie: [21] [22]
 • Lazarus et. al. studie van Harvard met schatting van 99% onderrapportage van vaccinschade in VAERS: [23]
 • G-quadruplexen (GXXXG-motief) en prionziekte: [24] [25] [26] [27] [28]
 • Prionachtige domeinen in het SARS-CoV-2 spike-eiwit: [29]
 • Documentaire over de gekke koeienziekte: [30]
 • Identificatie van G-quadruplex DNA-sequenties in SARS-CoV-2: [31]
 • Codon optimalisatie van het COVID-19 vaccin RNA: [32] [33] [34] [35] [36]
 • Preprint van Dr. Luc Montagnier et. al. over gevallen van Creutzfeld-Jacob een paar dagen na COVID-19 vaccinatie: [37]
 • Stijging van autisme in de V.S.: [38]
 • Stefanie’s boek Toxic Legacy – Hoe de onkruidverdelger glyfosaat onze gezondheid en het milieu vernietigt: [39]
 • Afleveringen van The Highwire over glyfosaat: [40] [41]
 • Wetenschappelijke publicatie over de eerste globale schatting van glyfosaat mileu vervuiling: [42]
 • Interviews met dokter Zach Bush over het darm microbioom en glyfosaat: [43] [44]
 • Rechtszaak met 2 miljard dollar eis voor de veroorzaking van kanker door glyfosaat: [45]

 

 
Bronnenlijst

Om de lezer zelf de mogelijkheid te bieden om eigen onderzoek te doen in dit belangrijke onderwerp heeft Avalerion Awakes onderzoek gedaan om de belangrijkste bronnen te ontsluiten: maar liefst 45 stuks.

 

 1. Bigtree, T.H.w.D. MIT SCIENTIST CONNECTS MRNA SHOTS TO BRAIN DISEASE. 22 April, 2022. Available from: https://thehighwire.com/videos/mit-scientist-connects-mrna-shots-to-brain-disease/.
 2. McCullough, P. Peter. A. McCullough, MD, MPH. Available from: https://www.petermcculloughmd.com/.
 3. Drew, D. Dr. Peter McCullough. Available from: https://drdrew.com/people/dr-peter-mccullough/.
 4. Soule, L. Dr. Peter McCullough Gets Perma-Banned From Twitter. [your] NEWS. 10 October, 2022. Available from: https://yournews.com/2022/10/10/2430470/dr-peter-mccullough-gets-perma-banned-from-twitter/.
 5. Gate, R. Anthony Kyriakopoulos. Available from: https://www.researchgate.net/profile/Anthony-Kyriakopoulos.
 6. Gate, R. Greg Nigh. Available from: https://www.researchgate.net/profile/Greg-Nigh.
 7. Seneff, S., et al., Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes, and MicroRNAs. Food Chem Toxicol, 2022. 164: p. 113008. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35436552.
 8. CSAIL, M. Stephanie Seneff – Senior Research Scientist. 2022 16 February, 2022; Available from: https://www.csail.mit.edu/person/stephanie-seneff.
 9. Seneff, S., et al., SARS-CoV-2 Spike Protein in the Pathogenesis of Prion-like Diseases. 2022. Available from: https://www.authorea.com/users/455597/articles/582067-sars-cov-2-spike-protein-in-the-pathogenesis-of-prion-like-diseases?commit=ec67777168a037cafa8038aaa936fae419d4e9c8.
 10. Kyriakopoulos, A.M., et al., Potential Mechanisms for Human Genome Integration of Genetic Code from SARS-CoV-2 mRNA Vaccination. 2022. Available from: https://www.authorea.com/users/455597/articles/584039-potential-mechanisms-for-human-genome-integration-of-genetic-code-from-sars-cov-2-mrna-vaccination?commit=e407053f40c87c1e8896632e71e49360ccbc411b.
 11. Highwire, T. NEW DATA SHOWS TROUBLING TREND IN VACCINATED. 22 April, 2022. Available from: https://thehighwire.com/videos/new-data-shows-troubling-trend-in-vaccinated/.
 12. Huston, W.T. Walgreens Records Show Unvaxed Had Fewer Infections Than Vaxed. Patriot. 20 April, 2022. Available from: https://ipatriot.com/walgreens-records-show-unvaxed-had-fewer-infections-than-vaxed/.
 13. Jestre. All cause mortality in the UK looks BAD for the vaccines. The Dynamics of Societal Collapse. 9 June, 2022. Available from: https://jestre.substack.com/p/all-cause-mortality-in-the-uk-looks.
 14. Statista. Monthly number of deaths in England and Wales from January 2019 to August 2022. 2022; Available from: https://www.statista.com/statistics/1115077/monthly-deaths-in-england-and-wales/.
 15. Menge, M. Indiana life insurance CEO says deaths are up 40% among people ages 18-64. The Center Square. 1 January, 2022. Available from: https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html.
 16. Newsroom, K. There was an unexpected 40% increase in ‘all cause deaths’ in 2021. San Diego’s more local news station. 2 February, 2022. Available from: https://www.kusi.com/there-was-an-unexpected-40-increase-in-all-cause-deaths-in-2021/.
 17. Rosenberg, D. FDA report finds all-cause mortality higher among vaccinated. 7 Israel National News. 17 November, 2021. Available from: https://www.israelnationalnews.com/news/317091.
 18. Odell, J. Perspective of the Increase of All-Cause Mortality and Sudden Adult Death Syndrome. Bioregulatory Medicine Institute. 17 August, 2022. Available from: https://www.biologicalmedicineinstitute.com/post/perspective-of-the-increase-of-all-cause-mortality-and-sudden-adult-death-syndrome.
 19. Frankema, D. BIJWERKINGEN VAN KINDERVACCINS – DRIE DOCU’S DIE IEDEREEN GEZIEN ZOU MOETEN HEBBEN. Stichting Vaccinvrij. 27 September, 2022. Available from: https://stichtingvaccinvrij.nl/bijwerkingen-van-kindervaccins-drie-docus-die-iedereen-gezien-zou-moeten-hebben/.
 20. Seneff, S. and G. Nigh, Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2021. 2(1): p. 38-79 Available from: https://dpbh.nv.gov/uploadedFiles/dpbhnvgov/content/Boards/BOH/Meetings/2021/SENEFF~1.PDF.
 21. Clanton, N. Why you might have a shingles flare-up after your COVID vaccination. The Atlanta Journal-Constitution. 21 July, 2021. Available from: https://www.ajc.com/pulse/why-you-might-have-a-shingles-flare-up-after-your-covid-vaccination/U4MPENQYQNAXBJ3GLJFVB6ESQQ/.
 22. Jr., K.D. Rates of neurological events higher with SARS-CoV-2 infection than with COVID-19 vaccine. Healio. 23 March, 2022. Available from: https://www.healio.com/news/neurology/20220323/rates-of-neurological-events-higher-with-sarscov2-infection-than-with-covid19-vaccine.
 23. Lazarus, R., M. Klompas, and S. Bernstein, Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS). 2010, Harvard Pilgrim Health Care, Inc. Available from: https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf.
 24. Cavaliere, P., et al., Cross-talk between prion protein and quadruplex-forming nucleic acids: a dynamic complex formation. Nucleic Acids Res, 2013. 41(1): p. 327-39. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23104426.
 25. Olsthoorn, R.C., G-quadruplexes within prion mRNA: the missing link in prion disease? Nucleic Acids Res, 2014. 42(14): p. 9327-33. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25030900.
 26. Barnham, K.J., et al., Delineating common molecular mechanisms in Alzheimer’s and prion diseases. Trends Biochem Sci, 2006. 31(8): p. 465-72. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16820299.
 27. Choi, J.K., et al., Generation of monoclonal antibody recognized by the GXXXG motif (glycine zipper) of prion protein. Hybridoma (Larchmt), 2006. 25(5): p. 271-7. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17044782.
 28. Tsukasa Mashima, et al., Development and structural determination of an anti-PrPC aptamer that blocks pathological conformational conversion of prion protein. Nature Scientific Reports, 2020. Available from: https://www.nature.com/articles/s41598-020-61966-4.
 29. Tetz, G. and V. Tetz, Prion-like Domains in Spike Protein of SARS-CoV-2 Differ across Its Variants and Enable Changes in Affinity to ACE2. Microorganisms, 2022. 10(2). Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35208734.
 30. Lorimer, W. Mad Cow Disease: The Great British Beef Scandal | 1997. 31 August, 2019. Available from: https://www.youtube.com/watch?v=meYnivLLl-A & https://www.imdb.com/title/tt10613728/?ref_=ttpl_pl_tt.
 31. Maiti, A.K., Identification of G-quadruplex DNA sequences in SARS-CoV2. Immunogenetics, 2022. 74(5): p. 455-463. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35303126.
 32. McKernan, K., A.M. Kyriakopoulos, and P.A. McCullough, Differences in Vaccine and SARS-CoV-2 Replication Derived mRNA: Implications for Cell Biology and Future Disease. 2021. Available from: https://osf.io/bcsa6/.
 33. Willams, D.M. Stabilising the Code. UK Column. 12 September, 2021. Available from: https://www.ukcolumn.org/index.php/article/stabilising-the-code.
 34. Kariko, K., et al., Suppression of RNA recognition by Toll-like receptors: the impact of nucleoside modification and the evolutionary origin of RNA. Immunity, 2005. 23(2): p. 165-75. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16111635.
 35. Juraszek, J., et al., Stabilizing the closed SARS-CoV-2 spike trimer. Nat Commun, 2021. 12(1): p. 244. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/33431842.
 36. Armitage, H. Stabilizing RNA molecules to strengthen vaccines — including for COVID-19. Stanford Medicine. 5 April, 2021. Available from: https://scopeblog.stanford.edu/2021/04/05/stabilizing-rna-molecules-to-strengthen-vaccines-including-for-covid-19/.
 37. Perez, J.C., C. Moret-Chalmin, and L.M. R.I.P, Towards the emergence of a new form of the neurodegenerative Creutzfeldt-Jakob disease: Twenty six cases of CJD declared a few days after a COVID-19 “vaccine” Jab. 2022. Available from: https://www.researchgate.net/publication/363484655_Towards_the_emergence_of_a_new_form_of_the_neurodegenerative_Creutzfeldt-Jakob_disease_Twenty_six_cases_of_CJD_declared_a_few_days_after_a_COVID-19_vaccine_Jab & https://canadahealthalliance.org/towards-the-emergence-of-a-new-form-of-the-neurodegenerative-creutzfeldt-jakob-disease-twenty-six-cases-of-cjd-declared-a-few-days-after-a-covid-19-vaccine-jab/.
 38. Preidt, R. and R. Foster. Autism Now Diagnosed in 1 in Every 44 Children, CDC Says. U.S. News. 2 December, 2021. Available from: https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-12-02/autism-now-diagnosed-in-1-in-every-44-8-year-olds-cdc-says.
 39. Seneff, S. Toxic Legacy – How the Weedkiller Glyphosate Is Destroying Our Health and the Environment. 2021; Available from: https://www.amazon.com/Toxic-Legacy-Weedkiller-Glyphosate-Environment/dp/1603589295.
 40. Bigtree, T.H.w.D. HIGHWIRE EPISODE 7- GLYPHOSATE!! 25 May, 2017. Available from: https://thehighwire.com/videos/highwire-episode-7-glyphosate/.
 41. Bigtree, T.H.w.D. GLYPHOSATE LINKED TO AGGRESSIVE BREAST CANCER, ALARMING GENERATIONAL CHANGES IN OFFSPRING, NEW STUDIES FIND. 6 October, 2019. Available from: https://thehighwire.com/editorial/glyphosate-linked-to-aggressive-breast-cancer-alarming-generational-changes-in-offspring-new-studies-find/.
 42. Maggi, F., et al., The global environmental hazard of glyphosate use. Sci Total Environ, 2020. 717: p. 137167. Available from: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32209264.
 43. Gordon, J. Restoring Health, Glyphosate, and Healing the Gut | ZACH BUSH, M.D. | Positive University. 16 June, 2019. Available from: https://www.youtube.com/watch?v=4tBTv0I5-qk.
 44. Bigtree, T.H.w.D. “THE WAY OUT” WITH ZACH BUSH. 3 May, 2021. Available from: https://thehighwire.com/videos/the-way-out-with-zach-bush/.
 45. Cohen, P. $2 Billion Verdict Against Monsanto Is 3rd to Find Roundup Caused Cancer. The New York Times. 13 May, 2019. Available from: https://www.nytimes.com/2019/05/13/business/monsanto-roundup-cancer-verdict.html & https://www.sej.org/headlines/2-billion-verdict-against-monsanto-3rd-find-roundup-caused-cancer.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This