Mondkapjes: valse veiligheid en echte gevaren – Dr. Coleen Huber bij Potkaars

door | 6 dec 2020 | COVID-19 ziekte

Potkaars is “burgerjournalistiek in podcasts” – een gesprek met een kaarslichtje aan in een pot, integraal opgenomen door Ricco Brouwer uit Almere. Deze aflevering met Dr. Colleen Huber is zeer de moeite waard.

Colleen Huber heeft met co-auteurs de gezondheidsrisico’s van mondkapjes onderzocht in drie verschillende peer-reviewede wetenschappelijke artikelen. De derde die net is uitgebracht gaat over Hypoxie (een conditie waarbij weefsels in het lichaam – als geheel, of in een bepaald deel van het lichaam – niet voorzien worden van voldoende zuurstof), hypercapnie (lucht die in de longen achterblijft als gevolg van het onvermogen om goed uit te ademen) en hun fysiologische effecten op het menselijk lichaam.

In dit interview legt Dr. Huber uit wat er gebeurt als je de ademhaling belemmert door het langdurig dragen van mondkapjes of het afdekken van je mond en neus. In onze hele evolutie is dit nog nooit eerder gebeurd. De verminderde beschikbaarheid van zuurstof die je moet opnemen en het teveel aan CO2 dat je er niet uit kunt ademen treden direct op, zijn meetbaar en hebben negatieve gezondheidseffecten, zowel op korte als op lange termijn.

 

 

 

 
Colleen Huber maakt een kleine verspreking in de video:

Ze zegt dat slechts 94 mensen van de 44.000 mensen uit de testgroep waren ingeënt, maar dat was niet zo. De helft van die 44.000 mensen was ingeënt en de andere helft niet. Er werden 94 mensen ziek door corona. Van die 94 mensen was 90% niet ingeënt. Pfizer zegt nu dat het vaccin 90% effectief is. Nogal voorbarig om dat te concluderen als pas 0,22% van je testgroep ziek is geworden. Nog stuitender is dat ze het onderzoek laten lopen tot er 165 mensen ziek zijn geworden (0,38% van de testgroep). Ze vinden dat ze dan klaar zijn en dat dan de effectiviteit van het vaccin voldoende is aangetoond.

 

 

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This