Must see: Klokkenluider over machtsovername en politieke immuniteit – WHO komt weg met misdaad?

door | 13 apr 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte, WHO

Waarom verdient deze video het om viraal te gaan? Omdat de WHO geen democratisch gekozen instantie is, maar desalniettemin wereldpolitiek aanstuurt omdat zij bepaalt wat de “pandemie-protocollen” zijn. Willen we geen Lockdowns meer, dan zullen we de rol van de WHO moeten kunnen herkennen en haar macht moeten breken.

 

 

 
Onderzoeksjournalist Del Bigtree deed een zeer verhelderend interview met klokkenluider van de WHO Astrid Stückelberger. Ze legt uit hoe er in de afgelopen 10 jaar een machtsovername heeft plaatsgevonden. De VN en de WHO zijn overgenomen door grote internationale organisaties die een soort diplomatieke immuniteit genieten. Leer over de verbanden tussen GAVI, GVAP, CEPI, WHO en VN en welke rollen onder anderen Bill Gates en Tedros Ghebreyesus daarin spelen. Ook vertelt Astrid over wat zij persoonlijk ervoer in haar werk als gevolg van de veranderingen. Tot slot vertelt ze wat haar heeft doen besluiten om klokkenluider te worden en wat ze daarmee hoopt te bereiken.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This