Must see: ‘Leven in achterdocht en angst werpt geen vruchten af’ – Ilana Rachel Daniel

door | 21 apr 2023 | COVID-19 ziekte

Ilana Rachel Daniel bereikte via BLCKBX in maart 2021 miljoenen mensen wereldwijd met haar waarschuwing voor het vaccinatiepaspoort. Bekijk hier de inspirerende speech waarmee ze tijdens de BLCKBX meet-up de hele zaal in beroering bracht.Israël liep wereldwijd voorop met de vaccinatiecampagne en de invoering van het discriminerende vaccinatiepaspoort. De uitzending waarin politica en gezondheidsadviseur Rachel Daniel de wereld waarschuwde voor de ontstane tweedeling in de maatschappij, is met 1,7 miljoen views één van de best bekeken blckbx-video’s. Daarom mocht zij niet ontbreken bij de eerste blckbx meet-up van 26 maart.

In haar toespraak blikte ze niet alleen terug op die coronajaren, maar wierp ook haar licht op de duisternis die zich momenteel aan ons opdringt, zoals de uitrol van een controlemaatschappij, massasurveillance, de om zich heen grijpende censuur en het transhumanisme.

Het tij kan nog gekeerd worden en die sleutel hebben we zelf in handen. “Wij schrijven het verhaal net zo goed als zij,” vertelde ze de ademloze zaal. “We kunnen de wereld niet veranderen, noch elkaar. Maar we kunnen wel ons perspectief veranderen en dat verandert dan weer de wereld.” En uiteindelijk zal alles goedkomen, weet ze. “Als het niet goed is, is het niet het einde.”
 


 

 
STEUN BLCKBOX, juist nu! Doneer alstublieft.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This