Must see lezing van Dr. Simone Gold over de absurde uitspraken en tegenstrijdigheden van machtshebbers en instituten

door | 19 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Dr. Simone Gold is een Amerikaanse arts die werkte op de spoedeisende hulp van een groot ziekenhuis in Los Angeles. Zij staat aan het hoofd van een groep artsen die zich “America’s Frontline Doctors” noemt. Deze artsen hielden op 27 juli 2020 een persconferentie voor het Amerikaanse Hooggerechtshof om te verklaren dat zij goede resultaten hadden bereikt met hydroxychloroquine bij het genezen van COVID-19. Haar speech werd meer dan 20 miljoen keer bekeken, en begon met de volgende woorden:

 
“We zijn hier omdat we het gevoel hebben dat het Amerikaanse volk niet heeft gehoord van alle expertise die er in ons hele land is. Wij zijn Amerika’s Frontline Doctors. We zijn hier om patiënten en de natie te helpen genezen. Mensen zijn op dit moment bevangen door angst. We worden niet zozeer vastgehouden door het virus, maar meer door het spinnenweb van angst. Dat spinnenweb is overal om ons heen. Dit is niet nodig. We kunnen op een intelligente en verantwoordelijke manier met het het virus omgaan”.

 
In de onderstaande lezing gaat zij een stap verder. Zij bespreekt de absurde uitspraken en tegenstrijdigheden van Amerikaanse en wereldwijde “erkende” instellingen. WHO, FDA, CDC, CNN, ABC, NBC enzovoort. Het wordt steeds meer mensen duidelijk dat ook de erkende instellingen in Nederland zoals het RIVM, de gezondheidsraad en de Nederlandse media zich schuldig maken aan ongefundeerde uitspraken en eenzijdige voorlichting die mensen onnodig in angst gevangen houdt. Nederlands ondertiteld.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This