Must see – “Update from Israel”, Ilana Rachel over de booster die wel werkt…

door | 1 okt 2021 | COVID-19 ziekte

Zes maanden geleden interviewde Flavio Pasquino Ilana Rachel vanuit Jeruzalem. De video ging viraal en bereikte ruim 1.6 miljoen mensen. Haar “Outcry to the world from Israel” leek voor velen een ver van mijn bed show maar kijk eens waar we nu staan.
 

 

Greenpass

De greenpass waar Israël toen mee begon is nu ook in ons land van kracht. Medische apartheid die gevaccineerden en ongevaccineerden verdeelt, terwijl er al wordt gesproken over een derde prik. Wie had 1.5 jaar geleden gedacht dat TV-persoonlijkheden dit beleid verdedigen, en wie kan denken dat dit een tijdelijke situatie is terwijl er duizenden boa’s worden opgeleid om de coronapas te handhaven.

 

 

Booster

Ilana Rachel geeft een update vanuit Jeruzalem maar deze keer geen “outcry”. Het betreft een booster. Een morele booster die ons kracht geeft en oproept om niet op te geven en te blijven geloven in een toekomst. Een toekomst die alleen tot stand kan komen als jij en ik sterk zijn. Vanuit liefde acteren, empathisch blijven maar ook waakzaam en alert.

 

 

Universele kracht

De boodschap van Ilana is een appèl op onze spiritualiteit die niets met religie of geloof in een profeet te maken heeft. Ilana spreekt over een God maar stoor je daar niet aan als atheïst bent of als je een ander geloof aanhangt. God is in dezen niets anders dan een metafoor voor de universele kracht die we samen zijn. De video is dus vooral een appèl op die universele kracht die in ons allen schuilt om ons innerlijk kompas de koers te laten bepalen. En daar is niets zweverigs bij…want als je goed luistert naar je gevoel weet je heel goed welke weg de juiste is.

 


 

 

Outcry from Israel kreeg meer dan 1.6 miljoen views

 
Ilana Rachel Daniel deed 6 maanden geleden een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. De video die de hele wereld over ging is hieronder te zien.
 

 

 

Wie is Ilana Rachel?

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

 

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This