Must see video: De geheimzinnigheid van de WHO…

door | 3 mei 2024 | WHO

Achter gesloten deuren is de WHO bezig met het grootste bedrog aller tijden.
 
James Roguski vertelt in dit ontnuchterende gesprek met John Campbell over de aanpassingen aan de International Health Regulations (IHR) in 2022 – die zijn ingeleverd na de deadline zoals dit is vereist en in artikel 55 van de IHR is vastgelegd:

“Op 24 mei 2022, tijdens de 75ste Wereldgezondheidsvergadering, dienden Amerika en Engeland, in kristalheldere schending van artikel 55, amendementen (wijzigingsvoorstellen) in op vijf artikelen van de IHR in het midden van de vergadering. Ze hebben het niet 4 maanden van tevoren aangekondigd, zoals de procedures voor wijzigingen dit vereisen. En vier dagen later (!!) presenteerden ze een officieel document op 28 mei 2022, waarin stond dat die amendementen op de vijf artikelen waren aangenomen… Er was alleen een klein probleempje. Er was geen stemming geweest. Ze hebben niet eens de moeite genomen om te stemmen. Ze zeiden alleen dat het was aangenomen.

 
Het is onvoorstelbaar. Veranderingen die de hele wereld in de greep van de WHO gaan houden bij de volgende pandemie – nadat haar adviezen de afgelopen pandemie desastreus hebben uitgepakt – worden in achterkamertjes er doorheen gedrukt zonder respect voor welke procedure dan ook in de hoop dat niemand het in de gaten heeft. Want niemand controleert de WHO. Gaat dit weer lukken met de aankomende “stemming” in mei 2024? Wanneer klapt de val dicht?

Kijk naar dit boeiende gesprek tussen John Campbell en James Roguski – zodat we weten wat we kunnen verwachten en ons hiertegen verzetten.
 

 
 
Tijdcodes:

0:00 Intro
01:07 Naast misinformatie ook oude informatie
05:29 5 amendementen niet in stemming gebracht, toch aangenomen. Kan niet.
10:33 Waarom al die geheimzinnigheid?
11:25 De armere landen vroegen om onderhandelingen. Waarom deden ze dat?
15:19 Pandemische noodcorporaties zoeken naar pathogenen in plaats van de erbarmelijke leefomstandigheden van mensen te verbeteren.
18:59 Cholera in Malawi. PCR-test nuttig?
20:51 De amendementen die we kregen, waren oud en allang veranderd.
25:16 Arme naties kwamen op voor hun recht op de spuiten.
26:06 Medische absurditeiten.
27:29 Hoe zit het met het amendement over quarantaine?
35:02 Wat vraagt elke natie in de onderhandelingen?
36:17 Angstzaaierij in de documenten
43:17 Nationale soevereiniteit blijft, maar de WHO wil bepalen welke injecties goedgekeurd zijn
45:58 Katherine Watt weet veel over het juridische in de VS.
50:19 Het businessmodel van farma
55:10 Het eenvoudige antwoord is ‘nee’.

 
 
Wijzigingen aan de Internationale Gezondheidsregeling (2005)

Artikel 55: Wijzigingen
1. Wijzigingen op dit reglement kunnen worden voorgesteld door elke staat die partij is of door de directeur-generaal. Deze wijzigingsvoorstellen worden ter overweging voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de Gezondheidsraad.

2. De tekst van elke voorgestelde wijziging wordt ten minste vier maanden voor de Algemene Vergadering van de Gezondheidszorg waarop zij ter overweging wordt voorgelegd, door de directeur-generaal aan alle staten die partij zijn medegedeeld.

Volg James Roguski op Substack

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This