Mythes over de opwarming van de aarde ontkracht door IPCC-expert Gregory Wrightstone

door | 3 jul 2024 | Overig

Off topic, maar zo belangrijk dat ik het graag plaats. Wat als meer CO2 in de atmosfeer goed is voor Moeder Aarde en gunstig voor al het leven op de planeet? Wat als de opwarming van de aarde geen existentiële bedreiging is voor de mensheid? Wat als we zouden beseffen dat de leugens over het klimaat net zo groot zijn als de leugens over veilige en effectieve vaccins? Deze informatie is uitermate belangrijk, want de controle maatschappij die op dit moment over ons uitgerold wordt zal er een zijn van (verplichte) prikken, (klimaat) Lockdowns, en een totaal gecontroleerde en aangestuurde maatschappij waarin wij geen enkele zeggenschap meer hebben over ons leven.

In dit onthullende interview schuift IPCC Expert Reviewer Gregory Wrightstone aan om zijn controversiële standpunten over klimaatverandering te bespreken. Als Amerikaans geoloog en auteur van de bestseller “Inconvenient Facts: The Science That Al Gore Doesn’t Want You to Know” beweert Wrightstone dat we meer CO2 nodig hebben in plaats van minder. Hij is hier in onze studio in Nederland om te praten over zijn nieuwe boek “A Very Convenient Warming”. Het book is in het Nederlands vertaald als: ‘Een welkome opwarming’, en hier te verkrijgen.
 
 

 
 

Steun BLCKBX

 
Steun BLCKBX in hun missie om onafhankelijke journalistiek hoog te houden. Steun blckbx.tv vandaag nog op Buy Me a Coffee. Uw bijdrage helpt ons censuur te weerstaan, de dekking uit te breiden en ondervertegenwoordigde stemmen te versterken.
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This