Nazisme, COVID-19 en de vernietiging van de moderne geneeskunde – een interview met Vera Sharav, deel 1

door | 7 jan 2021 | COVID-19 ziekte

Stand for Health Freedom (SHF) is een non-profit organisatie die zich inzet voor de bescherming van fundamentele mensenrechten, grondwettelijke rechten en de rechten van ouders.

Stand for Health Freedom interviewde Vera Sharav – een overlever van de holocaust. Sharav is een gerenommeerde voorvechter van mensenrechten en expert in biomedische onderzoeksethiek. Ze trekt parallellen tussen wat er in nazi-Duitsland is gebeurd en wat er vandaag de dag in onze samenleving gebeurt – en bespreekt waarom het belangrijker dan ooit is dat we een standpunt innemen. (Nederlands ondertiteld)

 

 

Opmerking: In de video zei Mevr. Sharav dat baby’s tetanusvaccins krijgen. Ze bedoelde te zeggen dat (in Amerika) baby’s die net zijn geboren het Hepatitis B-vaccin krijgen. De DTaP (difterie, tetanus en pertussis) wordt toegediend met twee maanden.

 

Voor de universele verklaring van de rechten van de mens klik hier

Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This