Never again is now global – holocaust overlevers over de gelijkenissen tussen toen en nu

door | 3 mrt 2023 | Overig

‘Never again is now global’ is een docu-serie – geregisseerd door Holocaust-overlevende en mensenrechtenactiviste Vera Sharav – die recentelijk bij Childrens Health Defense in première ging.

De documentaire duikt diep in het verboden onderwerp van de vroege repressieve stadia onder het naziregime die culmineerden in de Holocaust. De nazi-interventies – de opschorting van vrijheden, het opleggen van lockdowns, gedwongen medische procedures en identiteitspaspoorten – lijken griezelig veel op de hedendaagse dictatoriale beperkingen opgelegd aan burgers wereldwijd.

In de vijfdelige serie delen mede-overlevenden en hun nakomelingen over de wreedheden uit een verleden waarvan 75 jaar geleden werd beloofd dat het nooit meer zou voorkomen.

Verontwaardigde stemmen van historici, onderwijzers, artsen, rabbijnen, activisten en wetenschappers uit de hele wereld, waaronder de voormalige vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, laten zien dat hier niet veel van terecht is gekomen.

“Never Again Is Now Global” onthult de financiële belangen en de bedrijven die de Holocaust aanstuurden. En overlevenden leggen uit hoe hedendaagse bedrijven, waaronder General Motors, Ford Motor Company, IBM en conglomeraten als IG Farben, in het geheim profiteerden van de slavenwerkkampen en industriële genocide.

De 32 deelnemers aan de serie vertellen hun verhaal, delen hun mening en slaan alarm met een dringende boodschap: het valse verhaal van vandaag, de opschorting van vrijheden, medische dictaten en schendingen van de mensenrechten doen denken aan het draaiboek van de nazi’s. Maar deze keer zijn de repressieve maatregelen niet beperkt tot Joden. Het huidige valse verhaal is gericht op de hele wereldbevolking.

Sharav deelt het belang van dit project:

“De Holocaust werd mogelijk gemaakt door massale gehoorzaamheid aan het gezag. Onze overleving berust op onze bereidheid om ons te verzetten tegen bevelen die ons onderdrukken. Degenen die zich verzetten – door hun identiteit te vervalsen, door van de treinen naar Auschwitz te springen en zich bij de partizanen aan te sluiten – hadden een hogere overlevingskans dan degenen die gehoorzaamden.”

Hieronder staat eerst de trailer, en daarna de vijf delen van elk ongeveer een uur.

 

Trailer

 

 

 

Never Again Is Now Global – Episode 1 – Here We Go Again On Steroids

 


 

 

Never Again Is Now Global: Part 2 — Anyone Who Wants To Start A War Has To Lie

 


 

 

Never Again Is Now Global – Part 3 – Breaking the Veil of the Real Conspirators

 


 

 

Never Again Is Now Global – Part 4 – This Time Around We’re All Jews

 


 

 

Never Again Is Now Global – Part 5 – Never Give In – Never Give Up

 


 

 
Vind u het belangrijk dat deze documentaire is gemaakt en door iedereen kan worden bekeken? Help mee met het dekken van de kosten door een donatie te doen: Doneer aan Childrens Health Defense.
 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This