Nieuw boek: De Coronaplandemie – zicht op een verborgen speelveld

door | 23 dec 2020 | COVID-19 ziekte, Overig

Erwin Pasmans schreef: ‘De Coronaplandemie – zicht op een verborgen speelveld’, dat net is uitgebracht bij uitgeverij Aspekt.

 
In zes maanden tijd zijn België en Nederland onherkenbaar veranderd. Politici, bestuurders en deskundigen hebben het bijna enkel nog over het virus en dicteren ons hoe we daarmee moeten omgaan. De media spelen daarbij een bepalende rol. Voor nieuwe inzichten is nagenoeg geen plaats. De kloof tussen de aanhoudende draconische maatregelen en de feitelijke situatie wordt met de dag groter. Hoe heeft het zover kunnen komen?

In het boek worden vele facetten van de coronacrisis beschreven. Achter de al maanden aanhoudende crisis blijken ‘grotere’ ontwikkelingen schuil te gaan. Waar zijn we in terecht gekomen? De auteur belicht de werkelijkheid zowel frontstage als backstage. Zo komt een wereldtoneel in beeld dat veel verder reikt dan wat ons wordt gepresenteerd. Geleidelijk aan komt een verborgen speelveld tevoorschijn.

Op basis van uitvoerig onderzoek is diepgaande informatie bijeengebracht die zeer uitnodigt om verder te verkennen. Het boek is belangwekkend voor burgers en professionals (artsen, politici, journalisten, ondernemers, sporters, juristen, verpleegkundigen, politieagenten, leraren, psychologen, bestuurders, enzovoort). De huidige situatie gaat ons allen aan. Welke richting slaan wij in?

 

 

 
BESTELINFORMATIE
Vanaf heden verkrijgbaar in de boekhandel of online webshops, prijs € 27,95
Uitgeverij Aspekt uitgeverijaspekt.nl/boek/de-coronaplandemie
Bookshop Want to Know bookshop.wanttoknow.nl/de-coronaplandemie.html

ISBN 978 9464 240 603 Paperback, 512 pagina’s – waarbij de laatste 100 pagina’s bestaan uit een uitvoerige introductie van hoofdrolspelers, vele bronnen, de verklarende woordenlijst en een omvangrijk register.

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This