Nieuw boek: ‘De grootste misdaad ooit’ – Willem engel, Jeroen Pols, en de heldenstrijd van Viruswaarheid

door | 12 jan 2024 | COVID-19 ziekte, Rechten

Een team van schrijvers van Voorwaarheid heeft een prachtig boek geschreven! ‘De grootste misdaad ooit – Willem engel, Jeroen Pols, en de heldenstrijd van Viruswaarheid’. Het is uitgegeven bij Amsterdambooks. In dit boek wordt onder meer voor het eerst (en in een behapbaar format) een resumé, annex bespreking van alle gevoerde rechtszaken gepubliceerd in hoofdstuk 4.
 
 

Samenvatting
 
Toen Willem Engel op 16 maart 2022 tijdens de Provinciale Staten Verkiezingen op grond van opruiing werd aangehouden en een twee weken durend voorarrest in isolatie in de Penitentiaire Inrichting Rotterdam Hoogvliet moest doorbrengen, was voor de vrijwilligers van Viruswaarheid de maat vol. De diffamering door media, politici en zogenaamde corona-experts ging al lang alle perken te buiten, maar leek nu definitief een operationele arm gevonden te hebben in het Openbaar Ministerie.
 
Er moest dringend tegengeluid komen en wel in de vorm van een realistisch beeld van wie de Viruswaarheid voormannen Willem Engel en Jeroen Pols nu echt waren en waarvoor zij stonden. Besloten werd een compilatie te maken van biografische anekdotes en beschrijvingen van de rechtszaken en medische ontwarringen, waarmee Viruswaarheid (inmiddels omgedoopt tot VoorWaarheid) de misleidende berichtgeving en het intransparante overheidsbeleid tijdens de coronaperiode te lijf ging.
 
Dit boek is daarvan niet alleen het resultaat, het is ook een statement dat werd versterkt door de derde aanhouding van Willem Engel op 3 april 2022. Willem Engel en Jeroen Pols mogen het gezicht zijn van VW, maar de organisatie bestaat uit vele mensen – een grote groep doeners en denkers die zich eveneens inzet voor vrijheid en rechtvaardigheid. Daarnaast vertegenwoordigt VW tienduizenden bezorgde burgers. De laster, smaad, aanhoudingen, gevangenneming en financiële blokkades aan het adres van Willem Engel en Jeroen Pols vallen dan ook indirect op ons aller ‘deurmat’. Middels dit boek maken we daartegen bezwaar. Met liefde en geduld.

 
 
We mogen hopen dat er nog eens een dag komt dat zelfs de massa gaat beseffen wat Willem Engel, Jeroen Pols en hun team allemaal voor de Nederlandse bevolking hebben gedaan!
 
 
 

Update:

Forum Inside maakt een item over dit boek:

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This