Nieuw boek over vergelijkende studies tussen gevaccineerde en ongevaccineerden – eindelijk!

door | 2 sep 2023 | Overig

Onderzoeksjournaliste The Kim Iversen en Brian Hooker, senior directeur wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense en emeritus hoogleraar biologie aan de Simpson University in Redding, Californië, bespraken onlangs het nieuwe boek dat Brian Hooker schreef samen met Robert F. Kennedy.

De titel van het boek is “Vax-Unvax: Let the Science Speak”, en gaat over de belangrijkste wetenschappelijke bevindingen die vaccins in verband brengen met bijwerkingen op korte en lange termijn.

Een aantal punten uit het interview kunt u hieronder lezen. Het hele interview kunt u hier bekijken: CHD’s Brian Hooker Talks ‘Vax-Unvax’ With Kim Iversen.
 
 

Vax-Unvax

Toen Brian Hooker in 2019 in de wetenschappelijke literatuur op zoek ging naar gepubliceerde onderzoeken waarin de gezondheid van gevaccineerde personen werd vergeleken met die van niet-gevaccineerden, dacht hij dat die gegevens moeilijk te vinden zouden zijn.

Dat komt omdat federale agentschappen zoals de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) weigeren dergelijk onderzoek te sponsoren of onafhankelijke onderzoekers toegang te geven tot die gegevens – die het CDC verzamelt in zijn Vaccine Safety Datalink.

Maar Hooker, senior directeur wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense (CHD), verscheen in “The Kim Iversen Show”, waar hij journaliste Kim Iversen vertelde: “Kijk eens aan… er waren onderzoeken die zich in het volle zicht verborgen hielden.”

Hooker en Robert F. Kennedy Jr., voorzitter met verlof van het CHD, vonden ongeveer 60 studies die vóór de COVID-19 pandemie waren uitgevoerd, en ongeveer 30 die betrekking hadden op COVID-19 met een “gevaccineerd – ongevaccineerd” vergelijking.

Ze vatten de studies samen voor het grote publiek en publiceerden ze in hun nieuwe boek “Vax-Unvax: Let the science speak”.

Iversen vroeg Hooker waarom de federale overheid dit soort onderzoeken niet uitvoert of de gegevens niet beschikbaar stelt.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), zei Hooker, zou post-approval studies moeten doen naar de risico’s van individuele vaccins en combo-vaccins die samen worden gegeven, maar “ze hebben vreselijk zitten slapen achter het stuur”.

“Het lijkt erop dat ze proberen de controlegroep van niet-gevaccineerde personen te elimineren. Als rechtvaardiging zei hij: “Je hoort deze mantra dat het op de een of andere manier immoreel is om ‘levensreddende’ vaccinaties te onthouden” aan personen in de controlegroep, “in het bijzonder aan kinderen, en nu aan volwassenen” met COVID-19.

In het geval van COVID-19, zei Hooker, begon Pfizer het onderzoek met een controlegroep, maar bood het vaccin na zes maanden aan de mensen in de controlegroep aan. Hierdoor werd de controle groep effectief geëlimineerd.

 
Een van de belangrijkste uitkomsten van het boek is de “extreme aard” van letsels die in verband worden gebracht met het COVID-19 vaccin, vertelde Hooker aan Iversen. Het boek belicht meer dan 30 onderzoeken die “sterke, significante verbanden” aantonen tussen het COVID-19 vaccin en myocarditis, pericarditis, Bell’s palsy, gordelroos en andere hart- en neurologische aandoeningen.

Omdat de regelgevende instanties het COVID-19 vaccin aan zwangere vrouwen aanraadden zonder enige onderbouwing, gaat het boek ook in op dat onderwerp, zei Hooker.

“Is dat niet krankzinnig?” vroeg Iversen, “Ik bedoel, krankzinnig om dat aan zwangere vrouwen te verkopen. Zwangere vrouwen zijn meestal de meest beschermde groep mensen. En in plaats daarvan zeggen ze: ‘Oh, we hebben nooit een test gedaan, maar ga je gang, neem het. Ik weet zeker dat het goed is. Ik bedoel, ongelooflijk.”

Op de vraag waarom hij dacht dat de vaccins werden gepushed met zo weinig gegevens, noemde Hooker verschillende redenen.

Pfizer, zei hij, “had 56 miljard redenen” – en ze betalen aan de FDA, die een belangenconflict heeft, zei Hooker.

“Er is een ideologie die luidt ‘vaccineer, vaccineer, vaccineer – dat is hoe we onszelf uit een pandemie krijgen'”, zei hij, en die ideologie heeft alle aandacht voor vroegtijdige behandelingen weggnomen.

Hooker gelooft ook dat er kwaadaardige krachten in het spel waren, bijvoorbeeld krachten die te maken hebben met de concentratie van macht bij de Wereldgezondheidsorganisatie, die veel geld ontvangt van Bill Gates.

Een andere belangrijke uitkomst van het boek, zei Hooker, was het vergelijken van kinderen die alle inentingen hadden gekregen volgens het door de CDC aanbevolen vaccinatieschema voor kinderen – met kinderen die niet gevaccineerd waren, of alleen in het eerste levensjaar.

“De niet-gevaccineerde kinderen waren veel gezonder wat betreft chronische ziekten, kwalen en infectieziekten,” zei Hooker.

“En we kijken ook naar ongeteste protocollen om baby’s van slechts 2 maanden oud zes vaccins te geven – zes verschillende prikken – allemaal tijdens hetzelfde bezoek,” voegde hij eraan toe, “en dat is nooit echt onderzocht.”

Maar, zei Hooker, door verbeteringen in de volksgezondheid, zoals betere sanitaire voorzieningen, zijn veel van deze ziekten – en de daarmee gepaard gaande sterfte – al gedaald voordat de vaccins werden geïntroduceerd.

Dus, zei hij, is het belangrijk om terug te gaan en te kijken naar de hele constructie die wordt gebruikt om te bepalen of vaccinatie gerechtvaardigd is.

Hooker zei dat hij en Kennedy in het boek geen medisch advies geven. Hun doel was om “de wetenschap te destilleren”, zei hij, vooral over ongewenste voorvallen, schade op de lange termijn en de chronische aandoeningen die kunnen volgen op vaccinatie.
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This