Nieuw en belangrijk initiatief: ‘Moederhart – onze kinderen, onze keuze’

door | 24 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Graag wil ik u wijzen op de recentelijk opgezette organisatie: ‘Moederhart’
 

 

“Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok.
 
De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.
 
Moederhart staat voor:
 
• een kindvriendelijke samenleving zonder test- en vaccinatiedwang
 
• meer inspraak van ouders bij totstandkoming beleid op scholen en opvang
 
• een open dialoog zonder vrees of vooroordelen over en weer
 
• onze vrijheid, onze keuze, vrij van discriminatie.”

 

 
Ga alstublieft kijken op deze site – en hou hem in de gaten, want de ontwikkelingen gaan snel.

Er is een prachtige voorbeeld brief die u kunt downloaden en versturen naar bij het onderwijs betrokken personen.

Een deel uit de brief over de feitelijke situatie in het kort

 

Voor wie van de noodzaak van onze oproep nog niet overtuigd is, geven we een aantal feiten. Zo heeft de verslechtering van thuissituaties tijdens de lockdowns geleid tot een grote toename in de verwaarlozing en mishandeling van kinderen. Geschat wordt op basis van meldingen dat bijna 40.000 kinderen hier het slachtoffer van zijn. Daarnaast is er inmiddels sprake van grote leerachterstanden. Onderwijsminister Arie Slob voorspelde dat zeer veel leerlingen zullen doubleren, waarbij de gedane arbeid in eenzaamheid en onder hoogspanning ook nog eens voor niets lijkt te zijn geweest.
 
Uit onderzoek blijkt dat het dragen van mondkapjes bij kinderen tot ernstige lichamelijke en psychische klachten kan leiden, zoals ademnood, verhoogde hartslag, hoofdpijn en huidproblemen. Over de afstandsregels wordt gerapporteerd dat die tot communicatieproblemen en ook psychische “verwijdering van de ander” leiden. Ook maken kinderen melding van angstige en depressieve gevoelens. Er is over de hele linie een ongekende groei van geestelijke nood. Ook de GGD meldt een toename van zelfmoordgedachten en eetstoornissen. De voorspelling is dat een miljoen kinderen binnen afzienbare tijd geestelijke hulp nodig zal hebben. Dit is de prijs die kinderen en jongeren van de overheid moeten betalen ter bestrijding van een virus waar zij geen noemenswaardige last van hebben. En ondanks de inmiddels beschikbare kennis over de sterftecijfers en (geringe) verspreiding van het virus onder kinderen zijn de maatregelen voor hen disproportioneel strenger gemaakt. Dit valt niet meer uit te leggen.

 

 
Wat zou er gebeuren als we gewoon allemaal stoppen met die idiote maatregelen?

Moge de liefde voor onze kinderen de leeuw in ons wakker maken.

 

 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This