Nieuw initiatief waar je hart warm van wordt – praatvrijbijmij.nl

door | 19 dec 2021 | COVID-19 ziekte

Keuze vrij bij mij kennen we al. Het is het platform waar iedereen altijd welkom is. En daar blijft het niet bij. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw initiatief – praatvrijbijmij.nl

“Door de voortdurende maatregelen komen veel mensen in de knel. Relaties met dierbaren staan onder druk. Mensen voelen zich gedwongen om, tegen hun gevoel in, keuzes te maken. Banen en inkomsten staan op het spel. Mensen worden buitengesloten of durven zich niet meer uit te spreken.” Hoe gaan we steun bij elkaar vinden?

 
Eén gratis landelijk telefoonnummer

Voor al die mensen komt er Praat Vrij Bij Mij. Eén gratis telefoonnummer dat toegang geeft tot een landelijk netwerk van professionals, die onvoorwaardelijk klaar staan voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft.

 

 
U kunt dit initiatief steunen door een donatie te doen. Laten we er samen voor zorgen dat we onze menselijkheid – en creativiteit – niet verliezen, en de bizarre tijden gebruiken om juist het beste in ons boven te halen.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This