Nieuw Zeeland: pilot-land van World Economic Forum voor controlemaatschappij op basis van Artificiële Intelligentie

door | 23 feb 2022 | COVID-19 ziekte, WEF

Nieuw Zeeland is het pilot-land van het World Economic Forum voor een controlemaatschappij gebaseerd op artificiële intelligentie. Er wordt op dit moment al wordt geëxperimenteerd met “facial recognition” of te wel gezichtsherkenning, de “cashless society” – een maatschappij zonder contant geld, en de “traceer app” die al heel snel is ingevoerd.

De overheid beschikt over een ongekende hoeveelheid persoonlijke data, en heeft bovendien de macht om mensen af te sluiten van de maatschappij in het geval zij niet zijn gevaccineerd. Hoe verlopen deze experimenten?

Nieuw Zeelanders noemen zichzelf vaak een “Kiwi” vanwege hun belangrijkste export product – de kiwi-vrucht. In deze video bespreekt een geboren en getogen Kiwi het plan van het WEF voor Nieuw Zeeland aan de hand van de ontwikkelingen aldaar en het document: ‘Reimagening Regulation for the age of AI – New Zealand Pilot project’. Het lijkt wel een slechte film – waar houdt het op?

 

(Ondertiteling kunt u rechtsonder in de video aanzetten: klik op cc en op Nederlands)

 

 
I. Download document WEF:Reimagening Regulation for the age of AI – New Zealand Pilot project

 

 

 
II. Meer informatie over het WEF: pagina World Economic Forum. De premier van Nieuw Zeeland Jacinda Ardern is – hoe kan het ook anders – lid van het WEF en heeft ook het “Global World Leaders – programma” van het WEF doorlopen.

 

 

 
III. Volg de ‘Kiwi’: U kunt de Kiwi en de gebeurtenissen in Nieuw Zeeland volgen door u te abonneren op zijn kanaal.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This