Nieuwe pagina op de site met het verschil tussen mythe en werkelijkheid – ‘Voorlichting’

door | 9 mei 2019 | Inhoudsstoffen vaccins, Vaccins, Wetenschap, Ziektes

lampje voorlichtingEr zijn twee mogelijkheden. We ontdekken wat waar is door te vertrouwen op de gevestigde orde of door te vertrouwen op onszelf. Mensen die gaan zoeken – en hun eigen vragen, gezonde verstand en intuïtief weten gebruiken als leidraad – komen onherroepelijk bij een andere werkelijkheid uit dan die het systeem ons aanbiedt.

Er is een nieuwe pagina op de site van de Stichting Vaccinvrij die vraagtekens stelt bij de voorlichting die we normaalgesproken krijgen. De komende tijd zullen we elke week een paar mythes ontkrachten. Hopelijk zal het u ondersteunen om het gesprek met uzelf en met anderen over vaccineren te blijven voeren!

Ga naar ‘Voorlichting

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This