Nieuwe pandemie oefening John Hopkins: ‘Event Catastrofic Contagion’ – van wie is die glazen bol?

door | 16 dec 2022 | WHO

Er is een nieuwe versie van ‘Event 201’ verschenen. Deze keer heet de voorbereidende oefening ‘Event Catastrofic Contagion’, en voorspelt een nieuwe pandemie in 2025 die dit keer vooral kinderen zal treffen. Hoe zou het komen dat het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation dit nu al weten?
 
 

Event 201

 
In october 2019 is er een wereldwijde Coronavirus pandemie gesimuleerd. Compleet met de nieuwsberichten die we konden verwachten en paneldiscussies over grenzen die op slot gingen, Lockdowns en het censureren van ‘nepnieuws’ over de pandemie. Het was georganiseerd door het John Hopkins Center for Health Security, in samenwerking met de Bill & Melinda Gates foundation en het World Economic Forum. De naam van de oefening was ‘Event 201’

De voorspellingen die werden gedaan in ‘Event 201’ werden op miraculeuze binnen twee maanden werkelijkheid. De hele wereld lijdt nog steeds aan de gevolgen van de totaal overtrokken reactie op dit virus en de schade die door het Covid-19 beleid werd veroorzaakt.

Vele mensen kunnen zien dat de pandemie niets met volksgezondheid te maken had, maar ging over een wereldwijd aangestuurde machtsgreep.
 

 

Event catastrofic Contagion

 


 
 
In het filmpje is de planning voor de uitbraak van dit nieuwe virus kennelijk 2025. Nog afgezien van het feit dat het wel erg vreemd is dat ze dat nu al weten is de vraag ook: waarom wordt er nu al angst aangejaagd? De toon, de muziek, het is allemaal zeer suggestief, en dan al beginnen in 2022? En wat is de rol van Bill Gates hierbij?

Bill Gates was aanwezig bij de opnames van ‘Event Catastrofic Contagion’. De Bill & Melinda Gates Foundation is nauw betrokken bij de (financiële en) inhoudelijke opzet van het filmpje. Bill Gates is ook een van de grootste donateurs van de WHO, en ook daar heeft hij een enorme vinger in de pap.
 

 

WHO

De WHO heeft zich in de Covid-crisis ontpopt als de wereldwijde aanjager van een desastreus beleid. En zij is nu bezig een juridische basis te creëren om landen te verplichten om zich aan de adviezen van de WHO te houden – en om elk kritisch geluid over de WHO te censureren. De Wereldgezondheidsorganisatie zou bezig moeten zijn met het ondersteunen van gezondheid. En zich bijvoorbeeld in dienen te zetten voor zaken als schoon drinkwater en volwaardige voeding in tientallen Afrikaanse en Aziatische landen. Maar haar idee over gezondheid heeft zich vernauwd tot het pushen van vaccins en medicijnen, en het controleren van de “waarheid” over een pandemie. En Bill Gates gaat straks weer binnenlopen op alle vaccins die er volgens de WHO moeten worden uitgedeeld aan de wereldbevolking – dit keer niet om onze ouderen, maar om onze kinderen te beschermen. Wie gaat dit nog geloven?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This