Nieuwe podcast Radio Isa: ‘Leven met prikschade’

door | 26 aug 2022 | COVID-19 vaccin

Het is enige tijd stil geweest op radio Isa, maar op 23 augustus publiceerde zij een opnieuw een interview. Een beladen onderwerp dat veel meer aandacht verdient dan het krijgt: leven met prikschade. Ik laat de introductie van deze podcast aan Isa zelf over:
 

 

Leven met prikschade

Isa Kriens:” In deze aflevering ga ik in gesprek met Magdalena. Een jonge vrouw van 36 met ernstige prikschade. Haar wereld staat sinds de prik op z’n kop en zij zit al een jaar ziek thuis.

Mensen die de prik hebben genomen hebben dat in goed vertrouwen en met de beste bedoelingen gedaan. Maar (volledig) geïnformeerd waren zij niet. En er zijn mensen die daarbij (ernstige) schade hebben geleden. Zoals Magda. Ze slaapt gemiddeld 3 uur per nacht, heeft neurologische klachten en is een schim van zichzelf. Zij voelt zich niet serieus genomen door mensen die achter de prik staan en veroordeeld door de uitgesproken “anti prikkers”. En ondertussen zit zij, samen met andere lotgenoten, in een permanente lockdown, zoals ze zelf zegt.

De tijd van oordelen is voorbij. Ik voel compassie voor mensen zoals Magda en nog meer behoefte om met elkaar te verbinden. Dus in dit gesprek gaat het even niet over de agenda of over onze visie op Corona. Die absoluut niet hetzelfde is. Het gaat even alleen over Magda. Een mens, van vlees en bloed.

Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen, dat geloof ik (inmiddels) echt. Maar licht schijnen op bepaalde zaken is nu eenmaal onderdeel van mijn pad.”

 

 

 

 
U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief. En als u Isa wilt steunen kunt u hier een donatie doen.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This