Nieuwe website – www.stopwho.nl

door | 17 feb 2023 | COVID-19 ziekte, WHO

Graag vragen we uw aandacht voor een nieuwe website. Hoe kunnen we de plannen van de WHO, of moeten we zeggen de plannen van de donateurs van de WHO, tegenhouden?

De website www.stopwho.nl geeft uitleg over het Pandemie Verdrag en de wijzigingsvoorstellen op de Internationale Gezondheidsregeling – twee aparte zaken – waarover op dit moment wordt vergaderd.

Zoals het er nu naar uitziet is de kans groot dat in mei 2023 de World Health Assembly (het besluitvormingsorgaan van de WHO), op de jaarlijkse vergadering in mei de wijzigingsvoorstellen op de Internationale Gezondheidsregeling goed zal keuren,
en mogelijk in mei 2024 het Pandemie Verdrag.

Dit zal enorme consequenties hebben voor ons leven. De WHO zal de bevoegdheden krijgen om de wereldbevolking volledig in haar greep te krijgen. Alles wat we tot nu toe hebben gezien wat betreft het opleggen van maatregelen en Covid-injecties zou vele malen erger kunnen worden, zonder dat de landen hier nog iets over te zeggen hebben.
 
 
Ga hier naar www.stopwho.nl voor meer informatie over de plannen van de WHO en wat we kunnen doen.
 
 

 

 
Meer weten? www.stopwho.nl
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This