Nieuwe workshop van de Vrije Mens Academie – “Risico’s van de COVID-19 injecties”

door | 6 mei 2022 | Overig

Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 13 mei van 12:30-16:30u nabij Schiphol-Rijk. Kosten zijn 55 euro p.p. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]

Zet uw mobiele telefoonnummer s.v.p. in de mail zodat er aanvullende informatie kan worden verstuurd.
 

 

Wat doet het “vaccin” precies in een menselijk lichaam?

 
Voordat u “iets” in laat spuiten, informeer uzelf daarover. Deze workshop gaat over wat u zou moeten weten over de risico’s van de COVID-19 injecties.

Velen hebben intuïtief aangevoeld dat de COVID-19 injecties niet zo veilig zijn als de autoriteiten hebben doen geloven. Uit de officiële overheidsregisters van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) en EudraVigilance is inmiddels gebleken dat de prikken een scala van (zeer) ernstige bijwerkingen, inclusief de dood, veroorzaken. Ook wordt meer en meer ingezien dat deze zogenaamde “vaccins” gebaseerd zijn op een niet veilig bewezen technologie die nooit eerder op zo’n grote schaal op de mensheid is toegepast en dat we hier in wezen te maken hebben met een gigantisch medisch experiment.

Steeds meer mensen komen tot dit besef, maar de gemiddelde persoon kan niet goed inschatten en uitleggen wat er aan de risico’s en de experimentele fase ten grondslag ligt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld op moleculair genetisch niveau als de inhoud van een genetische COVID-19 injectie onze lichaamscellen bereikt en waarom brengt dit risico’s met zich mee? En wat zijn de mogelijke consequenties van de experimentele fase? Door de wirwar aan berichtgeving, vaak tegenstrijdig, niet goed onderbouwd of simpelweg gecensureerd, is het niet bepaald eenvoudig om tot juiste inzichten te komen waarop verantwoorde beslissingen kunnen worden genomen bij bijvoorbeeld weer een nieuwe ronde van prikken en boosters.

Op de vragen waarom deze injecties gevaar met zich meebrengen, wat er precies in het lichaam gebeurt als deze injecties worden ingespoten, waarom de genetische injecties van Pfizer, Moderna, Janssen & AstraZeneca nog in de experimentele derde klinische fase zitten, welke bioethische wetten er worden geschonden met de COVID-19 vaccinatiecampagne, welke bijwerkingen er optreden, over de geavanceerde nanotechnologie die nog verder gaat dan het genetische aspect en onderzoek naar herstel van COVID-19 vaccinatieschade, wordt met uitgebreid onderzoek onderbouwd, systematisch en interactief ingegaan door een gepromoveerd moleculair microbioloog in de volgende workshop:
 

“Risico’s van de COVID-19 injecties”

Deze workshop wordt gegeven op vrijdag 13 mei van 12:30-16:30u nabij Schiphol-Rijk. Kosten zijn 55 euro p.p. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]

Zet uw mobiele telefoonnummer s.v.p. in de mail zodat er aanvullende informatie kan worden verstuurd.

Deze workshop is de eerste in een serie van drie. De volgende workshops – te weten nummer 2 ‘Het Grotere Plaatje’, die gaat over de agenda en machtsstructuren die achter dit hele gebeuren zitten, en nummer 3 ‘Naar een betere wereld’ die gaat over hoe we een betere wereld kunnen creëren door verandering van binnenuit, decentralisatie en het opbouwen van een parallelle economie & samenleving -zullen op een later datum worden gegeven.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This