Nieuwjaarswens – die van ons, en die van u?

door | 5 jan 2023 | Overig

Lieve lezers van Vaccinvrij – de onderstaande video communiceert in drie minuten wat er gaat gebeuren voor een groot deel van de mensheid. In een relatief “rustige” periode is juridisch en politiek van alles bijna, of geheel vastgelegd, zodat we straks in de val zitten. Op EU niveau de Europese Digitale Identiteit en de Central Bank Digital Currency, op WHO niveau de “aanpassingen” aan de International Health Regulations, op nationaal niveau de Pandemie-wet.
 
Gaan de mensen het straks überhaupt merken?
 

 


 

 
De relatie van de bevolking met de regering is vergelijkbaar met de relatie van een ‘normaal’ persoon met een psychopaat. Het gaat net zolang goed als men bereid is om zijn of haar leven in te richten naar de wensen, of liever gezegd de eisen van de psychopaat. Zolang men zich zo gedraagt als wordt verwacht word je niet gestraft. Maar o wee, als je zelf wat zou denken, of nog erger: als je zelf wat zou willen – wat niet past binnen het nauwe stramien van de psychopaat – dan zal hij op alle manieren trachten je kapot te maken.

Voor de mensen die bereid zijn om hun wil en hun ziel over te dragen aan hun ‘leiders’ in ruil voor de illusie van “veiligheid’, zal het reeds lang aangekondigde “nieuwe normaal” waarschijnlijk in eerste instantie dragelijk zijn. Voor de mensen die het spel doorzien niet. De mensen die hun eigen keuzes willen maken, hun leven zelf vorm willen geven, komen in de hel in een dergelijke relatie.
 
Wat nu?

Wat kunnen wij ons wensen met zo’n vooruitzicht?

Wat kunnen we doen?

Kunnen we het nog tegen houden?

Wij denken dat het niet meer tegen te houden is. De relatie met de overheid is voorbij – kapot. De mooie beloftes bleken niet waar te zijn. Hun agenda is een andere dan de onze. Dus we hebben de keuze om – nu we ontdekt hebben hoe ziek de mensen zijn die we vertrouwden – hen nog steeds te blijven volgen (samen met een groot deel van de mensen die niets door hebben), of om een andere richting op te gaan en hun wraak over ons af te roepen.

We zullen er doorheen moeten – door alles wat ons te wachten staat, als we niet langer ja zeggen tegen wat niet klopt, maar nee.

In dat kader is onze wens dat de mensheid voor ogen houdt dat het leven zo mooi, zo licht, zo liefdevol en zo rijk kan zijn dat het het waard is om alles op alles te zetten om dit weer te bereiken.

We hopen dat uw wens dezelfde is als de onze:

We wensen dat we de kracht zullen vinden die we nodig hebben.

We zullen niet wijken.

Wat niet klopt, klopt niet – en zal ook niet gaan kloppen.

Wat wel klopt, dat klopte al – en zal blijven kloppen.

Mogen ons hart ons de weg wijzen in 2023 en daarna.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This