In het Nieuws in December 2017

door | 11 jan 2018 | Overig

stapel kranten30 December 2017 – Na Frankrijk wil ook Denemarken een diepgaand onderzoek over de toxische werking van aluminium in vaccins

Na Frankrijk (op initiatief van professor Roman Gherardi) wil ook Denemarken een diepgaand onderzoek over de toxische werking van aluminium in vaccins. Dit naar aanleiding van de studie van professor Christopher Exley, die eveneens een onbetwist verband legt met de toename van auto-immuun ziektes wereldwijd. Een pas opgerichte organisatie, waarin nationale en internationale deskundigen zetelen, heeft een crowdfunding opgestart om fondsen te verzamelen dit onderzoek te bekostigen. ‘Het is overduidelijk dat vaccinfabrikanten en overheden onze zorgen niet delen en ernstige bijwerkingen afdoen als een ‘aanvaardbaar risico’ en dit zou voor iedereen onaanvaardbaar moeten zijn’, zegt Christopher Exley.

Bron:www.patientdanmark.dk

 

26 December 2017 – Steeds meer allergieën bij kinderen

Kinderen hebben steeds meer last van allergieën. Dat blijkt uit onderzoek van de Isala Klinieken in Zwolle. Het aantal kinderen met één of twee positieve allergietests in de regio Zwolle is in twintig jaar tijd met bijna 10 procent gestegen.

Bron:www.ad.nl

Aanvulling

Ze zouden eens contact moeten opnemen met Prof. dr. Willem van Eden, hoogleraar immunologie aan de Universiteit van Utrecht, die al in 2005 een duidelijk verband zag tussen vaccinatie en de toename van allergie en astma en doelt hierbij op de hygiënehypothese (link van deze tekst helaas verdwenen van internet). Volgens deze theorie is het immuunsysteem van kinderen bij geboorte nog niet in balans: vooral afweercellen van het type TH-2 zijn dan actief; de stoffen die deze cellen produceren maken het kind gevoelig voor allergieën en astma. Pas nadat het kind een aantal flinke infecties heeft doorgemaakt, komt het afweersysteem in evenwicht en verdwijnt die gevoeligheid. Vaccins verhinderen in feite dat dit systeem in balans komt. Volgens de hoogleraar wordt het aantal TH-2 cellen door vaccinaties ook nog eens vergroot waardoor de kans op allergische reacties toeneemt. Dit zou betekenen dat vaccinatie allergische reacties stimuleert. We denken slimmer dan de natuur te zijn. Infecties opgelopen in onze kindertijd hebben er voor gezorgd dat we op latere leeftijd daar profijt van hebben.

Willem van Eden is lid van de gezondheidsraad (commissie Rijksvaccinatie programma en de beraadsgroep infectie en immuniteit) en lid van EVAG, de vaste commissie Europees vaccin beleid, van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC).

Bron:www.uu.nl

Parsifal studie uit 2006 (tekst RIVM)

Opmerkelijk van de PARSIFAL-studie, die werd uitgevoerd in 5 Europese landen (Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Nederland en Zweden), is dat er zowel bij boerenkinderen als antroposofische kinderen (MEER kinderziektes, want NIET gevaccineerd) sprake is van een hogere infectiegraad op jonge leeftijd, dus een interessante controlegroep om deze theorie te onderzoeken. De resultaten lijken de theorie te ondersteunen want astma en andere immuunziekten komen in beide groepen minder voor!

Bron:http://library.wur.nl

 

25 December 2017- De wetenschap op drift, waar is het einde?

`Genoomvaccins kan je snel ontwikkelen wanneer een virus als zika of ebola plots verwoestend uithaalt. Ze zitten al decennialang in de pijplijn. Een tiental zit nu in de fase van klinische proeven. De vaccins bestaan uit DNA of RNA dat codeert voor de gewenste eiwitten.Bij inenting dringen de genen binnen in de cellen, die als reactie een hoop van die eiwitten produceren.`

Bron:www.eoswetenschap.eu

 

24 December 2017 – Timestrip lanceert ‘smart indicator’ voor vaccinatie pasgeborenen

Wanneer zijn wij aan de beurt? Het Britse Timestrip heeft op basis van eigen technologie een zogeheten Vaccine Indicator Reminder (VIR) band ontwikkeld die worden gedragen voor pasgeborenen en die moeders moeten vertellen wanneer het tijd is voor de volgend vaccinatie. Na 14 weken zijn de pasgeborenen dan ingeënt tegen negen ziekten.De oplossing moet vooral worden ingezet in onderontwikkelde gebieden waar weinig medische kennis heerst en een gebrek is aan opgeleid personeel.

Bron:www.icthealth.nl

 

December 2017 – HPV-vaccin voor jongens stilzwijgend ingevoerd in België

Stilzwijgende invoering van het HPV-vaccin voor jongens van 12/13 jaar in België (hier werd geen ruchtbaarheid aan gegeven in de pers) en vanaf 1 januari 2018 vergoed door het ziekenfonds.

Bron:www.bondmoyson.be

 

12 december 2017 – Griepprik slechts voor 10% werkzaam

En zo vinden ze elke keer weer een ander excuus. Dit jaar krijgen de eieren de schuld voor alweer een mismatch.

Bron:www.fiercepharma.com

 

4 december 2017 – Sanofi op de knieën

Het schandaal met het desastreuze denguevaccin in de Philipijnen wordt alleen maar groter nu bekend werd dat Sanofi het vaccin al had ingevoerd, voordat er een contract was getekend met de overheid. Plus dat het om heel wat meer kinderen gaat dan oorspronkelijk gezegd: ‘Around 837,556 public school students received Dengvaxia’

Bron:www.rappler.com

 

3 december 2017 – Vaccinatiebeleid wordt ‘aangescherpt’ door heel Europa

Korte samenvatting van de EU-Roadmap aanscherpen vaccinatie

“De aanbeveling van de Raad is gericht op versterking van de coördinatie tussen de lidstaten en samenwerking met de industrie en andere belanghebbenden op EU-niveau om vaccinatieprogramma’s in heel Europa te versterken en te consolideren, de vaccinatiegraad te vergroten en de paraatheid op EU-niveau op het gebied van gezondheid te vergroten”

Het heeft o.a. tot doel:

– ervoor zorgen dat de toegang tot vaccins voor de EU-bevolking gelijkgetrokken wordt voor de meest kwetsbaren;

– het effectief aanpakken van de weerstand tegen vaccins

In december 2017 wordt een openbare raadpleging gedurende 4 weken geopend voor burgers, patiëntenorganisaties, 3 vaccinindustrieën, verenigingen van gezondheidswerkers, het maatschappelijk middenveld, internationale organisaties en de wetenschappelijke gemeenschap. (4 dec – 1 jan)

Bron:www.ec.europa.eu

 

3 december 2017 – Meer dan 730.000 kinderen op de Filipijnen gevaccineerd met gevaarlijk vaccin

De Filipijnse overheid heeft opdracht gegeven voor een onderzoek naar de immunisatie van meer dan 730.000 kinderen met een dengue-vaccin dat is geschorst na een aankondiging van het Franse geneesmiddelenbedrijf Sanofi dat het in sommige gevallen de ziekte zou kunnen verergeren.

Bron:www.theguardian.com

Meer dan 733.000 kinderen hebben het wel al gekregen, dus wordt gevreesd voor het ergste.

Bron:www.nieuwsblad.be

Maar de bijsluiter (vaccin op de markt sinds 2015) vermeldt toch die serieuze bijwerkingen? Ze wisten het dan toch? Russische roulette? Ook hier wordt dus het voorzorgsprincipe weer met voeten getreden. ‘Als het niet zeker is dat iets 100% veilig is voor de volksgezondheid, zou het voorzorgsprincipe van toepassing moeten zijn’.

Bron: www.mims.com

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This