Nogmaals: James Corbett – 5e generatie oorlogsvoering

door | 30 aug 2023 | Overig

Op zaterdag 27 augustus werd het artikel: ‘Must see: James Corbett – 5e generatie oorlogsvoering’ al in de nieuwsbrief geplaatst, maar helaas per abuis met een verkeerde video. Wat Corbett bespreekt is zeer waardevol om te herkennen wat er nu gaande is dus daarom plaatsen we het artikel nogmaals, maar nu met de juiste video!
 
 

5e generatie oorlogsvoering

 
“We zitten op dit moment midden in een oorlog die de wereld zal veranderen”, zegt onderzoeksjournalist James Corbett. En hij bedoelt hiermee niet de oorlog in de Oekraïne, maar een nog veel grotere wereldwijde oorlog, die de mensheid uitholt en aanvalt.

Het is de strijd van elke regering tegen haar eigen bevolking en van elke internationale instelling tegen de vrije mensheid. Het is onvoorstelbaar te beseffen dat er tot op heden meer slachtoffers zijn gevallen dan in de tweede wereldoorlog. En het einde is nog niet in zicht.

De meeste slachtoffers van deze oorlogsvoering zijn niet in staat om het als oorlog te herkennen. De oorlogspropaganda is ook niet zoals we die kennen uit eerdere oorlogen. Alleen als we dit goed snappen kunnen we onszelf veiligstellen, en daarom is de onderstaande video zo belangrijk. James Corbett legt uit wat vijfde generatie oorlogsvoering is.

 

 
Voor bronnen ga naar: The Corbett Report
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This